Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gintaro baldai“ Paneriuose įsigytą teritoriją nuomos arba naudos savo reikmėms

Prekybos baldais bendrovė „Gintaro baldai“ iš investicijų įmonės „Invalda privatus kapitalas“ už neskelbiamą sumą įsigijus pramoninių pastatų kompleksą Žemuosiuose Paneriuose Vilniuje, įmonės savininkas ir vadovas sako, jog dalį Paneriuose esančių patalpų bendrovė ketina naudoti savo reikmės, o dalį – išnuomoti.
Susitarimas
Susitarimas / 123RF nuotr.

„Pastatus ketinama atnaujinti – kažkiek renovuoti, iškloti naujas grindis. Šiuo metu ieškome nuomininkų, su pora bendrovių jau esame apie tai kalbėję, gal jos prisijungs prie mūsų. Kitą pastatų dalį pasiliksime savo reikmėms, sandėliavimui“, – BNS sakė „Gintaro baldų“ direktorius ir vienintelis akcininkas Gintaras Dirkstys.

Jis neatskleidė pastatų įsigijimo vertės ir planuojamų investicijų į jų atnaujinimą. Sandoriui tarpininkavusi nekilnojamojo turto bendrovė „Inreal“ anksčiau skelbė, kad komplekso kaina siekia 3,7 mln. eurų, tačiau G.Dirkstys tvirtino, kad derybų metu ją pavyko gerokai sumažinti.

„Šios teritorijos infrastruktūra yra puikiai pritaikyta gamybai bei sandėliavimui, ir naujieji jos šeimininkai turi visas galimybes išnaudoti šį potencialą. O mes gautas lėšas investuosime į pradėtus „Marių vėtrungių“, „Diemedžio“ mokyklos“ ir kitus NT projektus“, – pranešime teigė grupei priklausančios NT bendrovės „Inreal“ vadovas Gediminas Pruskus.

„Inreal“ teigimu, „Invaldos privataus kapitalo“ valdoma įmonė „Krevina“ perleido 3 hektarų ploto sklype Šaltupio gatvėje esantį 8 pastatų beveik 15 tūkst. kv. metrų bendro ploto kompleksą.

Aplink šią teritoriją Savanorių prospekto pabaigoje veikia daug įmonių ir kitų pramonės objektų. Netoli teka Neris, eina senasis kelias Vilnius-Kaunas, o kitoje jos pusėje yra Bukčiai.

„Gintaro baldų“ pardavimo pajamos pernai, palyginti su 2018 metais, padidėjo 8 proc. iki 12,133 mln. eurų, grynasis pelnas išaugo 3,8 karto iki 1,238 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius