Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„INVL Baltic Real Estate“ Latvijoje už 0,4 mln. eurų pardavė žemės sklypą

Investicijų į nekilnojamąjį turtą bendrovės „INVL Baltic Real Estate“ valdoma įmonė „Dommo Grupa“, šalia Rygos plėtojanti 58 hektarų logistikos ir industrijos parką „Dommo Logistics and Industrial Park“, užbaigė 3,4 hektaro žemės sklypo pardavimo sandorį. Jo vertė siekia 0,4 mln. eurų.
Parduota
Parduota / 123rf.com nuotr.

Sklypą įsigijo metalo apdirbimo veiklą plėtojanti bendrovė „Innovative metals services“, kuri planuoja jame pastatyti gamybinės ir sandėliavimo paskirties pastatų kompleksą, pranešė „INVL Baltic Real Estate“.

„Dėl geopolitinių įtampų ir pandemijos sutriko tiekimo grandinės, tad Europos gamintojai ieško būdų, kaip jas sutrumpinti ir perkelti gamyklas iš Azijos į Europą. Sparčiai augant prekių transportavimo laikui ir kaštams, įmonės bando priartinti gamybą ir sandėliavimą prie galutinio vartotojo“, – pranešime sakė „INVL Baltic Real Estate“ valdančios bendrovės „INVL Asset Management“ nekilnojamojo turto fondo valdytojas Vytautas Bakšinskas.

Po sandorio „Dommo Logistics and Industrial Park“ priklauso 55 hektarai bendro ploto žemės sklypų, kurie yra padalinti į atskirus, nuo 1,5 iki 18 hektarų dydžio sklypus tolesniam vystymui.

Kompleksas taip pat turi 13 tūkst. kvadratinių metrų sandėliavimo patalpų, o bendras teritorijoje suplanuotų industrinės, logistikos, biurų ir komercinių objektų plotas siekia 200 tūkst. kvadratinių metrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius