Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelialapių pardavėjai apie „Trasalio“ uždarymą: sprendimas netikėtas, bet žmonės pinigus atgaus

Dėl naujų savininkų sprendimo duris netrukus užversiančiame „Trasalio“ komplekse poilsio paslaugas per NoriuNoriuNoriu.lt pirkę klientai gali būti ramūs. Jie jau artimiausiu metu galės atgauti pinigus arba pasirinkti kitas tokios pačios vertės paslaugas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Sostinės valdžios atstovai salę Vilniaus savivaldybėje iškeitė į pramogų ir poilsio centrą „Trasalis“.
Sostinės valdžios atstovai salę Vilniaus savivaldybėje iškeitė į pramogų ir poilsio centrą „Trasalis“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Apie viešbučio uždarymą sužinojome tik šį trečiadienį – iki jo likus 7 dienoms. „Trasalio“ valdytojų sprendimas taip skubotai nutraukti veiklą buvo netikėtas, tačiau mes esame pasiruošę ir tokioms situacijoms.

Visi pirkę kelialapius per mūsų platformą atgaus pinigus arba galės pasirinkti poilsį kitame viešbutyje. Žmonės patys galės pasirinkti, kuris būdas jiems priimtinesnis. Pirmiausia paskambinome pirkėjams, kurie jau rezervavo kambarius minėtame viešbutyje, kad galėtume jiems pasiūlyti alternatyvą“, – sakė bendrovės „NoriuNoriuNoriu“ direktorius Karolis Kurpis.

Nuotr. iš Booking.com/„Trasalis“
Nuotr. iš Booking.com/„Trasalis“

Visi kiti į „Trasalį“ kelialapius per NoriuNoriuNoriu.lt įsigiję klientai taip pat jau sulaukė bendrovės žinios elektroniniu paštu ir SMS žinute. Pirkėjams atsakant į laišką reikia nurodyti savo kelialapio numerį, mokėtojo vardą, pavardę ir išsakyti pageidavimą ar norėtų pakeisti kelialapį į poilsį kitame viešbutyje, ar susigrąžinti pinigus.

Bendrovė planuoja atsakyti visiems klientams per 2–4 darbo dienas. Į „Trasalio“ kompleksą per platformą įsigytų kelialapių šiuo metu yra nepanaudoję apie 1000 žmonių.

Bendrovės „NoriuNoriuNoriu“ apyvarta Lietuvoje praeitais metais sudarė daugiau kaip 6,7 mln. eurų.

15min primena, kad Trakuose įsikūręs viešbutis „Trasalis“ užsidaro. Žadama, kad kompleksas veiks iki sausio 15 dienos. Tiesa, vandens parkas veiks toliau. Apie tai pirmas pranešė portalas "Delfi".

Registrų centro duomenimis, naujasis komplekso savininkas nuo 2019 gruodžio 19 dienos yra bendrovė „Addere“. Įmonę netiesiogiai valdo Kristina Judinė ir Julija Jotautė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius