Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konstitucijos prospekte įsikurs pirmasis „Telia Company“ kompetencijų centras

Švedijos telekomunikacijų bendrovė „Telia“ Vilniuje steigia pirmąjį įmonių grupėje paslaugų centrą. Jis aptarnaus visos „Telia “ grupės įmones teikiant plataus spektro globalias paslaugas – nuo IT ir technologijų iki tiekimo ir kitų vidinių paslaugų.
„Telia“ salonas
„Telia“ salonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Naujasis „Telia“ paslaugų centras sostinėje įsikurs verslo centre „K29“, su kuriuo pasirašyta ilgalaikė nuomos sutartis dėl 4,5 tūkst. kv. metrų patalpų. Čia įsikels ir Vilniuje jau veikianti „Telia“ operacijų centro komanda, kurioje dirba beveik 100 IT specialistų, rašoma pranešime spaudai.

„Sėkminga „Telia Lietuvos“ veikla ir konkurencinis pranašumas iš vienų rankų teikiant visas telekomunikacijų ir IT paslaugas yra viena iš esminių priežasčių, kodėl grupė pasirinko Lietuvą. Naujasis kompetencijų centras tuo pačiu bus ir dar didesnės integracijos su visa „Telia“ grupe platforma, kuri leis dalintis naujausiomis technologijomis ir žiniomis“, – sako „Telia Lietuva“ vadovas Kęstutis Šliužas.

Užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas teigia, kad mūsų rinkoje jau veikiančių bendrovių paslaugų centrų pritraukimas yra viena iš investicijų galimybių.

„Telia“ Lietuvoje visų pirma žinoma kaip ryšio, IT ir turinio paslaugų teikėja, tačiau, įžvelgę daugiau verslo galimybių, nusprendė čia perkelti ir dalį vidinių operacijų. Akivaizdu, kad Lietuva sėkmingai išlaiko savo patrauklumą ir maksimaliai išnaudoja savo potencialą paslaugų centrų srityje“, – sakė M.Katinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius