Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: Namas Riešėje – besižvalgantiems rojaus kampelio šalia Vilniaus

Pro medžių viršūnes žvalgosi ir paskutiniais spinduliais glosto besileidžianti saulė.Terasoje jaukiai kūrenasi židinys, girdisi tik spragsinčios malkos ir čirpiantys vakariniai žiogai. Nosį maloniai kutena kepančios mėsos kvapas, bet dar teks pakentėti – laukia paskutinis užėjimas į beržinėmis vantomis svaiginančią pirtelę.
Namas Riešėje
Namas Riešėje / Aruodas.lt

Akimirka – ir įkaitusį kūną maloniai apglėbia vėsus ežero vanduo. Neskubėdamas mėgaujuosi – juk Vilniuje turiu būti tik už valandos – spėsiu dar ir ką tik iškeptus kepsniukus suraityti.

Ši idilė – 187,63 kv. m namas su pirtimi – slepiasi medžių paunksmėje 33,86 a plote Riešėje, ant Žaleso (Pikeliškių) ežero kranto. Ir tikra tiesa – iki sostinės centro jį skiria vos 20 minučių kelio. Tad jeigu jūsų nebaugina beveik 400 tūkst. eurų paskola – svajonė gali tapti realybe.

Aruodas.lt/Namas Riešėje
Aruodas.lt/Namas Riešėje

Skelbimą apie šį parduodamą namą ir jo nuotraukų rasite, paspaudę šią nuorodą.

Name yra 4 kambariai, tad tai puikus lizdelis gražiai šeimai, kuri vertina išskirtinumą. Namo statybai ir apdailai naudotos tik kokybiškiausios medžiagos. Grindys išklotos ąžuolo trisluoksnėmis parketlentėmis, laiptai ir durys pagaminti iš ąžuolo, o terasa ir pirtis – iš maumedžio. Romantikos mėgėjai čia ras net tris išskirtinio dizaino židinius – iš tiesų gali būti sunku apsispręsti, kuriame šį vakarą kūrenti ugnelę.

Aruodas.lt/Namas Riešėje
Aruodas.lt/Namas Riešėje

Savininko teigimu, namo terasoje esantis kalviškas židinys unikalus tuo, kad yra rankų darbo ir buvo darytas pagal specialų užsakymą, nes reikėjo lengvo židinio, kuris šildytų ir pačią terasą. Nuleidus žaliuzes, kūrenantis ugnelei, šyla ne tik terasa ir aplinka, bet ir pati kapsulė. Ji įkaista ir šildo kaip radiatorius, tad suteikia taip reikalingo jaukumo ir komforto šaltą vakarą.

Aruodas.lt/Namas Riešėje
Aruodas.lt/Namas Riešėje

Tačiau užeikime į vidų! Name įrengtas grindinis šildymas, o temperatūros davikliai, reguliuojantys temperatūrą, yra atskiri kiekviename kambaryje.

Vitrininiai langai, žvelgiantys į Pietų ir Vakarų pusę, garantuoja šviesias net niūriausias rudens popietes. Langus dengiančios bambukinės žaliuzės sukuria egzotišką Rytų atmosferą. Svetainės akcentas – dar vienas originalus pagal dizainerės projektą sukurtas židinys, labai mėgstamas šeimininkų ir kūrenamas kiekvieną žiemos vakarą.

Aruodas.lt/Namas Riešėje
Aruodas.lt/Namas Riešėje

Dizainerės ranka jaučiame visame buto interjere. Lengvi Provanso stiliaus štrichai sukuria šviesią ir jaukią atmosferą.

Mūrinis namas turi du aukštus, jeigu pritrūktumėte dar vieno kambario, anot savininko, yra galimybė jį įsirengti. Erdviame garaže gali patogiai tilpti du automobiliai, o žoliapjovę ir kitą teritorijos priežiūros techniką bei namų ūkyje reikalingus rakandus priglaus dailus sandėliukas. Beje, kai kitą vasarą Lietuvą kankins sausra, jus labai nudžiugins apdairiai šeimininkų įrengta automatinė laistymo sistema.

Aruodas.lt/Namas Riešėje
Aruodas.lt/Namas Riešėje

Sklypo pakraštyje, visiškai šalia ežero kantriai jūsų laisvalaikio akimirkų laukia pirtelė. Daili, išpuoselėta, su terasa ir židiniu. Kadangi namą jau apžiūrėjome – gal užeikime, pasipersime? O paskui, atsigaivinę Žaleso vandenimis – po šašlykų iešmelį. Gyvenimas yra gražus, tiesa?

Daugiau apie šio namo privalumus bei jo nuotraukas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius