-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niekas nenori gyventi „Volstrito vilko“ name: brokeriai sumažino kainą

Nepavykstant parduoti tikrojo „Volstrito vilko“ namo, esančio prabangiame Niujorko priemiestyje, Long Ailende, nekilnojamojo turto brokeriai sumažino jo kainą. Anksčiau už didžiulę, daugiau nei 2,6 tūkst. kv. m ploto vilą buvo prašoma 3,4 mln. JAV dolerių, o dabar – 2,89 mln. JAV dolerių, rašo mansionglobal.com.
Parduodamas Jordanui Belfortui priklausęs namas
Parduodamas Jordanui Belfortui priklausęs namas / „Douglas Elliman Real Estate“ nuotr.

Penkių miegamųjų kambarių vila prabangiame Niujorko priemiestyje Old Brukvile priklausė apsukriajam Jordanui Belfortui, kurį 2013 metų filme „Volstrito vilkas“ įkūnijo aktorius Leonardo DiCaprio.

Po to, kai brokeris buvo suimtas, namas buvo areštuotas, o 2001 metais parduotas, kad būtų grąžintos tikrojo „Volstrito vilko“ skolos tiems, kuriuos jis apgavo.

„Sukurtas linksmybėms, kokias mėgo Belfortas, pastatas dabartinių šeimininkų rekonstruotas į jaukius namus, išryškinant architektūrines detales ir skoningą interjerą. Tačiau vila vis tiek išlieka pramogautojų rojumi“, – rašoma nekilnojamojo turto „Douglas Elliman Real Estate“ agentūros skelbime.

Viloje yra visa įranga, skirta vakarėliams, trijų vietų automobilių garažas, sporto salė, didžiulis baseinas ir keli pramogų kambariai. Pavyzdžiui, pagrindinė virtuvė įrengta vakarėliams. Jos centre yra didžiulis stalas, kuriame gaminamas maistas.

Be to, namui priklauso beveik hektaras žemės sklypo, todėl naujasis gyventojas galės džiaugtis ne tik nesibaigiančiais vakarėliais, bet ir ramybe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius