Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo uragano Katrinos nukentėję žmonės padavė į teismą B.Pitto organizaciją – kaltina broku

Brado Pitto bandymas įsilieti į filantropinę veiklą Naujajame Orleane dabar panašus į tikrą Holivudo dramą. Aktorius 2005 metais įsteigė pelno nesiekiantį fondą, kuris turėjo padėti žmonėms, netekusiems namų po uragano Katrinos – tai vienas iš kruviniausių uraganų JAV istorijoje. Tačiau, dabar namus įsigiję žmonės padavė į teismą organizaciją ir patį aktorių dėl prastų statybos darbų bei broko.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš viso ieškinį aktoriaus fondui pateikė 109 namų savininkai, dienraščiui teigė advokatas Ronas Austinas. Visi gyventojai, kurie visi turi 30-iai metų paskolas, tikina, kad B.Pitto organizacija „Make It Right“ pastatė nekokybiškus namus. Jie teigia, kad namuose negerai sumontuoti dujų vamzdžiai, taip pat dalies namų verandos jau sugriuvo arba pradėjusios pūti, skelbia „New York Post“.

lostlosangeles nuotr./Poilsio zona „Šešių vėliavėlių“ parke Naujajame Orleane
lostlosangeles nuotr./Poilsio zona „Šešių vėliavėlių“ parke Naujajame Orleane

„New Orleans Advocate“ statytojai pripažino, kad žinojo apie galimas statybų problemas dar 2009 metais ir apskaičiavo, kad remontas galėtų atsieiti bene 20 mln. JAV dolerių.

„Tai liūdna ir baisu. Jie neturi kur eiti, o ir neišgalėtų persikelti į kitą vietą“, – „New York Post“ aiškino advokatas.

Tiesa, pats B.Pittas prašo teismo, kad jis nebūtų įtraukiamas į teismo procesą, nes jau kelerius metus nedalyvauja organizacijos veikloje. Tačiau taip pat jis ketina paduoti į teismą „Make It Right“ architektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius