Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutrauktas teismų pastato Vilniuje statybos konkursas

Nacionalinė teismų administracija nutraukė naujo teismų pastato sostinės Šeimyniškių gatvėje rangos darbų konkursą. Naują konkursą tikimasi paskelbti iki metų pabaigos.
Planuojamas teismų rūmų pastatas
Planuojamas teismų rūmų pastatas / „Cloud architektai“

„Pirkimas nutrauktas dėl to, kad iš potencialaus dalyvio gauta pretenzija dėl kvalifikacinių reikalavimų. Ją išnagrinėjus, priimtas sprendimas tikslinti pirkimo sąlygas. Perkančioji organizacija negali keisti esminių pirkimo sąlygų, tarp jų ir kvalifikacinių reikalavimų, o turi jį skelbti iš naujo. Šiuo metu yra koreguojami pirkimo dokumentai ir konkursą skelbsime iš naujo. Planuojamas iki šių metų galo“, - teigiama BNS atsiųstame Teismų administracijos komentare.

Kas dalyvavo konkurse ir kokios buvo siūlomos darbų kainos, nenurodoma. To neatskleidžia ir Nacionalinė teismų administracija.

Teismų pastato statybos konkursą Nacionalinė teismų administracija paskelbė birželio pradžioje.

Konkurse buvo ieškoma, kad teritorijoje Šeimyniškių g. 28 statytų A+ energinės klasės 7 aukštų su antstatu 21 tūkst. kv. m bendro ploto administracinį pastatą su požemine automobilių stovėjimo aikštele, taip pat įrengti kelius ir pėsčiųjų takus.

Skelbta, jog naujame teismų pastate turėtų įsikurti Vilniaus regiono apylinkės, Vilniaus apygardos teismas ir Nacionalinė teismų administracija.

Gruodį sostinės savivaldybė išdavė statybos leidimą teismų pastato statyboms. Preliminariai skaičiuojama, kad jos galėtų kainuoti apie 30 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius