Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Realco“ pradeda parduoti naujus butus Markučiuose

Nekilnojamo turto vystytojas „Realco“ pradeda butų pardavimus naujai plėtojamame kvartale „Prie Vilnelės“, įsikūrusiame Markučiuose. Į naująjį projektą investuojama 15,5 mln. eurų, gyventojams siūloma 220 butų 2-7 aukštų namuose, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kvartalas „Prie Vilnelės“
Kvartalas „Prie Vilnelės“ / Realco nuotr.

Kambarių skaičius butuose svyruoja nuo 1 iki 4, o butų plotai varijuoja nuo 31 iki 102 kv. metrų. Butų kainos prasideda nuo 71 tūkst. eurų.

Teigiama, kad ankstyvoje projekto vystymo stadijoje siūlomos lanksčios pirmos įmokos sąlygos. 15 proc. siekiantis pradinis įnašas gali būti įmokėtas dalimis, kol bus statomi namai, o pirma įmoka yra 2 tūkst. eurų.

Pasak kvartalo „Prie Vilnelės“ architekto Sauliaus Misevičiaus, butai, bendrosios erdvės ir kiemai yra sukurti taip, kad kiekvienas galėtų mėgautis aplinkos privalumais, ant stogo įkurta terasa, atvira visai šios gyvenvietės bendruomenei.

Realco nuotr./Kvartalas „Prie Vilnelės“
Realco nuotr./Kvartalas „Prie Vilnelės“

Kairįjį Vilnelės krantą šalia Markučių galima bus pasiekti būsimais dviračių takais, vedančiais per Paupį į Vilniaus centrą ir Belmontą.

Kvartalas „Prie Vilnelės“ yra Vilniaus savivaldybės inicijuoto projekto „Architektūros parkas“ dalis. Jo tikslas – atgaivinti ir Vilniaus centro dalimi paversti 78 hektarus nebenaudojamos pramoninės erdvės, kuri driekiasi nuo Užupio iki Belmonto miško ir ribojasi su Vilnelės upe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius