Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sustingus turizmo verslui viešbučiai siūlo naujas paslaugas vietiniams gyventojams

Visame pasaulyje neslūgstanti COVID-19 banga neleidžia atsigauti ir turizmo verslui. Rudens pradžioje jautęsis šioks toks rinkos pagyvėjimas vėl buvo nuslopintas paskelbus antrą karantiną. Viešbučiai išgyvena itin niūrius laikus, kadangi sustojo ne tik asmeninės, bet ir verslo kelionės. Norėdami bent kiek kompensuoti patiriamus nuostolius, viešbučiai pradėjo teikti ilgalaikės bei darbo kambarių arba, kitaip tariant, dienos ofisų nuomos paslaugas.
„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" kambarys
Comfort hotel LT / Partnerio nuotr.

Siūlomas standartinis kambarys su paslaugomis

Vilniaus miesto verslo viešbučiai, kuriuose daugiausiai apsistodavo atvykstantys darbo reikalais kitų šalių piliečiai ar tarptautinių konferencijų dalyviai, COVID-19 krizės buvo paveikti labiausiai. Todėl vieni stabdo veiklą laukdami geresnių laikų, kiti bando prisitaikyti prie pasikeitusios situacijos ir ieško kūrybiškų sprendimų. Vienas iš tokių – ilgalaikė kambarių nuoma. Šią paslaugą pradėjo teikti dauguma miestų viešbučių visose Baltijos šalyse.

Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" kambarys
Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" kambarys

Nors keisti verslo pobūdį ir eiti į ilgalaikės nuomos sritį, kurioje niekada nedirbo, nėra lengva, viešbutis „Comfort Hotel LT – Rock ‘n’ Roll Vilnius“ drąsiai ir vis tvirčiau žengia šį žingsnį ir ilgailaikei nuomai siūlo standartinius 19 kvadratinių metrų ploto kambarius. Nuomos kaina – 400 eurų mėnesiui. Į ją įeina visi komunaliniai mokesčiai, spartus internetas, kambario tvarkymas kartą per savaitę bei 24 valandas per parą veikianti sporto salė, kurioje bus galima sportuoti sušvelninus karantino ribojimus. Siekiant gyventojams suteikti daugiau komforto, kambariuose atsirado mini šaldytuvai bei virduliai. Viešbutyje įrengta bendro naudojimo skalbimo patalpa – čia svečiai gali išsiskalbti, išsidžiovinti bei išsilyginti drabužius.

Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" sporto salė
Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" sporto salė

Visą parą veikiančioje registratūroje-bare yra galimybė ne tik išgerti puodelį kavos, bet ir įsigyti užkandžių ar paskanauti kokteilių. Jeigu sudėtinga rasti, kur palikti automobilį (aplinkui – žalia zona), už 50 eurų mėnesį mokestį viešbutis suteikia pastovią vietą požeminiame garaže. Jei finansinės galimybės žmogui leidžia daugiau, už 450 eurų mėnesiui jis gali mėgautis geresnės klasės kambariu su nedidele lodžija arba, o už 600 eurų – apartamentais su svetaine ir atskiru miegamuoju.

Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius"
Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius"

Vieno dalyko klientams viešbutis pasiūlyti negali – tai galimybės gamintis maistą patiems. Tačiau, kaip parodė nemažas ilgalaike nuoma jau besinaudojančių svečių skaičius – ne visiems virtuvės reikia, ne visi mėgsta gaminti. Juolab, kad maistą galimą užsisakyti viešbutyje esančiame restorane ar pasinaudoti viena iš šiuolaikinių maisto pristatymo platformų.

Susumavus visas išlaidas, kurios įskaičiuotos į kainą, gyventi viešbutyje gali būti ne tik patogu, bet ir naudinga finansiškai. Šaltuoju metų laiku komunalinės paslaugos kainuotų mažiausiai 60 eurų, sporto klubo abonementas – mažiausiai 20 eurų. Didelei daliai klientų bene didžiausias tokios paslaugos privalumas – nėra ilgalaikių nuomos įsipareigojimų bei tarpininkavimo mokesčio, mokamo nekilnojamo turto brokeriui. Tad įvairiose gyvenimiškose situacijose (prireikus staiga išsikelti ar nespėjus įsirengti būsto) tai – puiki išeitis.

Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" bendros erdvės
Partnerio nuotr./„Comfort hotel LT Rock‘n‘Roll Vilnius" bendros erdvės

Nauja paklausa – dienos ofisas

Pandemijos metu atsirado visiškai nauja paklausa – išsinuomoti viešbučio kambarį dienos metui, t. y. darbo valandoms. Dalis žmonių, vadovaudamiesi rekomendacijomis vengia darbo biure, o ir dauguma darbdavių organizuoja darbą tik nuotoliniu būdu. Dažnu atveju darbui namuose nėra patogių sąlygų dėl mažo ploto ar dėmesį blaškančių vaikų. Ieškantiems ramios darbo aplinkos, „Comfort Hotel LT – Rock ‘n’ Roll Vilnius“ siūlo „dienos ofiso“ kambarius už 25 EUR dienai bei vaišina rytine kava sklandžiai dienos pradžiai. Kasdienis gyvenimas keičiasi, todėl keičiasi ir žmonių poreikiai. Vienais atvejais viešbučiai ieško naujų paslaugų, kurias galėtų pateikti žmonėms, kitais atvejais patys žmonės kreipiasi ir išsako savo poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius