Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventojoje atidaryta pirmoji „Maxima“

Ketvirtadienį Šventojoje duris atvėrė nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi Mokyklos g. 1. Pranešime skelbiama, kad viso investicijos į šios parduotuvės statybas viršijo 1,6 mln. eurų. Jos prekybinis plotas sieks 582 kv. m.

Naujoje „Maximoje“ pirkėjų patogumu rūpinsis 35 darbuotojai.

Naujoje parduotuvėje šiuolaikiškai suplanuota ir įrengta prekybos salė, greitą apsipirkimą užtikrins 3 paprastos ir 4 savitarnos kasos. Pirkėjai parduotuvėje ras platų šviežio maisto, konditerijos bei kulinarijos asortimentą, ekologiškų prekių. Apie 80 proc. viso šviežio maisto asortimento sudarys lietuviška produkcija.

„Ir toliau tęsiame savo pažadą: gerinti klientų apsipirkimo patirtis visoje šalyje. Ši parduotuvė – pirmoji mieste ir tikime, kad joje Šventosios gyventojai ir svečiai ras visas reikalingas prekes vienoje vietoje“, – sako „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Šiuo metu Lietuvoje veikia beveik pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. klientų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius