Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragės baseinas duris atvers jau rugsėjį

Ilgai delsus ir dėl įvairių priežasčių atidėliojus, pagaliau paskelbta, kad Tauragės baseinas jau kitą savaitę bus atviras lankytojams.
Tauragės baseinas
Tauragės baseinas / kurjeris.lt/Ramunės Ramanauskienės nuotrauka
Temos: 1 Tauragė

Oficialiame Tauragės baseino feisbuko puslapyje šeštdienį paskelbta, kad baseino atidarymo data jau žinoma. Kuklios iškilmės numatytos jau kitą penktadienį, rugsėjo 4-ąją. Naujiena pasidalijo ir meras Dovydas Kaminskas.

Baseino statyboms išleista 2,35 mln. Eur, o statybos darbai buvo pradėti dar 2017 metais. Atidarymas buvo planuotas įvairiomis datomis – planuota atverti duris pramogautojams 2019-ųjų mokslo metų pradžios proga, Kalėdų, galiausiai Velykų. Pasibaigus karantinui paaiškėjo, kad pastato priduoti nepavyksta – speciali komisija kviesta net keturis kartus.

Žalia šviesa ???? Tauragės baseino atidarymui! Jau nuo rugsėjo 4 dienos 17:00 val - visi norintys galės išbandyti naujas pramogas Tauragės mieste! ????‍♀️????‍♂️ Sekite naujienas! ;)

Posted by Tauragės baseinas on 2020 m. rugpjūčio 28 d., penktadienis

Socialiniame tinkle „Facebook“ buvo paskelbtas konkursas: žmonės raginti atspėti, kada bus baseino atidarymas ir parašiusiam teisingą atsakymą žadamas prizas – galimybė nemokamai pramogauti baseine. Iš komentarų matyti, kad rugsėjo 4-osios spėjimas buvo ir šią dieną rinkosi keli komentatoriai. Tačiau laimingasis kol kas nepaskelbtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius