Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Telia“ Šiauliuose atidarė IT kompetencijų centrą

Telekomunikacijų bendrovė „Telia“ Šiauliuose, Dvaro gatvėje atidarė atnaujintą „IT dvarą“ – jame įsikūrė antras pagal dydį Lietuvoje „Telia“ IT kompetencijų centras. Per artimiausius metus Šiauliuose bendrovė ketina papildomai sukurti dar apie 50 naujų darbo vietų ir IT komandą išplėsti iki 200 darbuotojų.
„Telia“ biuras Šiauliuose
„Telia“ biuras Šiauliuose / Vaidoto Darulio nuotr.

„Telia Lietuvos“ ir visos „Telia Company“ grupės mastu integruojame ir plečiame savo paslaugas, todėl technologijų srities specialistų reikia ne tik Vilniuje, ar Stokholme, bet ir Šiauliuose“, – pranešime spaudai cituojamas „Telia“ vadovas Kęstutis Šliužas.

Šiauliuose „Telia“ IT kompetencijų centras veikia 20 metų. Teigiama, kad artimiausiu metu bendrovė Šiauliuose plės IT padalinio komandas, kurios bus atsakingos už „Telia“ tinklo gedimų registravimą, techninių problemų sprendimą ir klientų aptarnavimą.

Visos komandos dirbs atnaujintame 1,3 tūkst. kv. m ploto pastate, į kurio remontą investuota apie 1 mln. eurų. Erdvių interjeru rūpinosi architektų dirbtuvės „A2SM“.

Iki šiol Šiauliuose jau veikė programavimo, IT pagalbos, serverių administravimo, duomenų analitikos komandos, o nuo metų pradžios į Šaulius buvo perkeltas nuotolinis viso „Telia“ paslaugų tinklo veiklos stebėjimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius