Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trump Organization“ kuria naują vidutinio lygio viešbučių tinklą

„Trump Organization“, metų metus daugiausia dėmesio skyrusi prabangiam nekilnojamajam turtui, nusprendė JAV viešbučių rinkoje sukurti vidutinio lygio viešbučių tinklą.
Trump Tower pastatas
Trump Tower pastatas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ši idėja JAV prezidento Donaldo Trumpo vaikams kilo per jų keliones po šalį per pernykštę D.Trumpo rinkimų kampaniją, kai atokiuose JAV rajonuose jiems tekdavo apsistoti blankiuose viešbučiuose, rašo JAV dienraštis „The New York Times“.

Naujasis tinklas bus pavadintas „American Idea“ („Amerikos idėja“) ir jau pasirašytos trys sutartys dėl nekilnojamojo turto Misisipės deltos regione, pranešė „Trump Hotels“, kuri yra „Trumpo Organization“ dalis.

„American Idea“ viešbučiai taps alternatyva ir svečiams, ir viešbučių vystytojams, kurie ieško, kuo pakeisti niekuo nepasižyminčius dabartinius pasiūlymus vidutinių kainų segmente“, – paskelbė „Trump Hotels“.

„Svečiai galės pasimėgauti vietos koloritu ir autentiškomis paslaugomis aplinkoje, kurioje gerbiama unikali kiekvienos vietovės kultūra“, – pažymėjo viešbučių operatorė.

Kaip rašo „The New York Times“, kampanijos metu D.Trumpo vaikai pasakojo apie tūkstančius sutiktų rėmėjų ir apie tai, kad jie įžvelgė galimybę sukurti viešbučių tinklą, kuris skirtųsi nuo to, kas dabar yra rinkoje.

„Pasakiau, kad tai yra puiku, – pareiškė leidiniui „Trump Hotels“ vadovas Ericas Danzigeris. – Tikrovė yra ta, kad tokiose vietovėse turėtume kažką padaryti.“

Misisipė, kurioje numatoma atidaryti pirmuosius viešbučius, parėmė D.Trumpą, kuris šioje pietinėje valstijoje surinko beveik 18 proc. daugiau balsų negu jo varžovė, demokratė Hillary Clinton.

Tačiau E.Danzigeris paneigė, kad vietovės, kuriose bus atidaryti viešbučiai, bus renkamos remiantis rinkimų žemėlapiu.

„Politika su tuo niekaip nėra susijusi“, – pareiškė jis dienraščiui ir pridūrė, kad „šimtai“ „American Idea“ viešbučių gali būti atidaryti ir respublikonus, ir demokratus palaikančiuose rajonuose.

„Trump Organization“ vadovauja prezidento sūnūs, tačiau „vyriausiasis vadas“, tapęs JAV prezidentu, atsisakė visiškai pasitraukti iš įmonės, nors dėl to ir sulaukė politinių priešininkų bei etikos ekspertų kritikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius