Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už unikalų viešbutį Klaipėdos rajone prašoma beveik 0,5 mln. eurų

Varžytinėse parduodamas Klaipėdos rajone, pakeliui į Palangą, esantis viešbutis, kurio stogas yra apželdintas. Anot antstolių, susidomėjimas objektu nėra didelis, be to, ir prašoma kaina už jį įspūdinga – beveik 0,5 mln. eurų.
Viešbutis „Žaliasis slėnis“
Viešbutis „Žaliasis slėnis“ / evarzytynes.lt
Temos: 1 Viešbutis

Už 1201,6 kv. m viešbutį „Žaliasis slėnis“ ir 18 arų žemės sklypą prašoma 488 tūkst. eurų. Varžytinės pasibaigs rugsėjo 2 dieną.

Antstolės padėjėjas Lukas Vintilas 15min pasakojo, kad šiuo metu viešbutis veikia, nors ir yra parduodamas varžytinėse. Tiesa, susidomėjimas objektu – vangus.

„Yra susidėmėjimas, tačiau tai specifinis objektas, ne kažkoks dviejų kambarių butas miegamajame rajone, todėl susidomėjimas kitoks. Jei nepavyks parduoti, bus žiūrima pagal situaciją. Jį gali perimti išieškotojas arba bus tęsiamos varžytinės“, – teigė L.Vintilas.

evarzytynes.lt/Viešbutis „Žaliasis slėnis“
evarzytynes.lt/Viešbutis „Žaliasis slėnis“

Paklausus, ką šiame sklype galima būtų daryti, antstolės padėjėjas teigė, kad būtų netikslinga jį griauti, mat tai labai brangu.

„Kažin ar būtų tikslinga mokėti pinigus ir griauti. Žemės sklypas nėra toks perspektyvus be to pastato. Manau, kad ten turėtų likti viešbutis“, – pasakojo antstolės padėjėjas.

Pastatas unikalus tuo, kad jo stogas – apželdintas. Tiesa, šiuo metu, regis, jis apleistas ir netvarkomas. Vyras teigė, kad šio viešbučio konstrukcija sudėtinga, o pastatą projektavo žymus architektas Eugenijus Miliūnas. Tačiau plačiau papasakoti apie pastatą jis atsisakė.

„Dabar čia kita įmonė prižiūri, kol išsispręs problemos, o jos išsispręs kažkur lapkričio gale. Pastatas yra parduodamas, ir nenorime plačiau kalbėti“, – sakė jis.

evarzytynes.lt/Viešbutis „Žaliasis slėnis“
evarzytynes.lt/Viešbutis „Žaliasis slėnis“

Žvejų ir medžiotojų namai „Žaliasis slėnis“ – tai viešbučio tipo namai Klaipėdos miesto pakraštyje, kuriuose teikiamos apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų centro bei laisvalaikio organizavimo paslaugos. Šiuo metu čia apsigyventi dviviečiame kambaryje kainuotų 31 eurą už naktį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius