Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodama V.Šerėnui priklausiusi sodyba Švenčionių rajone

Parduodama pernai mirusiam laidos „Dviračio žinios“ vedėjui, ekonomikos mokslų daktarui Vytautui Šerėnui priklausiusi sodyba Švenčionių rajone. Teritoriją šiuo metu valdo humoristo žmona Dalia, o už ją ji prašo 295 tūkst. eurų.
V.Šerėnui priklausiusi sodyba Švenčionių rajone
V.Šerėnui priklausiusi sodyba Švenčionių rajone / Aruodas.lt nuotr.

Skelbime nurodoma, kad „parduodama svajonių sodyba, Aukštaitijos deimantas, vienkiemis su trimis namais ir pirtimi Juodynėlio viensėdyje, Labanoro regioninio parko pušyne. Etnografinio stiliaus sodyba, esanti Švenčionių rajone, Luknelės ir Juodynėlio upelių santakoje.“

Humoristas, vienas „Dviračio žinių“ kūrėjų Haroldas Mackevičius, pasidalinęs skelbimu, rašo, kad „viskas Vytauto buvo statyta kaip sau“.

Sodyboje yra trys gyvenamieji namai, įrengtas geoterminis šildymas, vandentiekis iš savo gręžinio (82 m gylio), nuotekų valymo įrengimai. Prie kiekvieno pastato yra terasa ir laužavietė su lauko baldais.

Nurodoma, kad pirmas ir antras namai baigti rekonstruoti 2003 m. Bendras pirmo namo plotas – 154.29 kv. m., antro namo – 96.94 kv. m. Trečias namas baigtas rekonstruoti 2008 m. ir jo bendras plotas – 62.67 kv. m.

Visų trijų namų stogai dengti gontais (skiedromis). Ant dviejų namų stogų įrengtos saulės baterijos.

„Sienos pastatytos iš seniausiu ir brangiausiu būdu rankomis nužievintų rąstų. Kai kurių jų ilgis siekia net 14 metrų. Visur kalvio rankų metalo dirbiniai: durų rankenos, vyriai, apkaustai, šviestuvai, dekoratyviniai elementai ir t.t. Parduodama su baldais ir buitine technika. Yra belaidis internetas. Galima ne tik ilsėtis, bet ir rengti seminarus, konferencijas“, – nurodoma skelbime.

Taip pat sklype yra 2008 metais statytas ūkinis pastatas su poilsio patalpomis, lauko virtuvė bei 2017 metais iškilusi pirtis su dengta terasa ir lauko baseinu.

Po pastatais priklauso 0.8040 ha namų valdos sklypas, kuris ribojasi su Juodynėlio upeliu. Visa teritorija sutvarkyta ir prižiūrėta.

Įrengtas 15 ąžuolinių skulptūrų parkas ir krepšinio, futbolo, vaikų žaidimo aikštelės.

15min primena, kad kiek daugiau nei prieš metus, gegužės mėnesį, sustojus širdžiai, mirė LRT TELEVIZIJOS laidos „Dviračio žinios“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras Vytautas Šerėnas. Humoristui buvo 59-eri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius