Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baldžiai ir apdailininkai jaučia NT rinkos kaitrą: viskas brangsta, vos spėja suktis

Vakarėlis nekilnojamojo turto rinkoje persikėlė ir į būsto įrengimo sektorių. 15min kalbinti apdailos meistrai, baldų gamintojai bei jų pardavėjai tikina, kad nuo šių metų pradžios jaučiasi suaktyvėjimas, todėl ilgėja terminai, trūksta medžiagų. Vieni dėl tokios situacijos džiūgauja, kiti žvelgia skeptiškai ir prisimena praėjusią finansinę krizę.
Statybos
Statybos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nekilnojamojo turto rinka šiemet itin aktyvi. Skaičiuojama, kad per šių metų penkis mėnesius vien Vilniuje naujų būstų parduota apie 4 tūkstančių vienetų.

O įsigijus turtą reikia jį ir įsirengti.

15min kalbintos apdailos darbus atliekančios įmonės ir baldininkai sutartinai tvirtino: vakarėlis vien tik nekilnojamojo turto rinkoje neužsiliko – atkeliavo ir pas juos.

Apdaila užsiimančios Vilniaus bendrovės „DEKO ranga“ vadovas Vitalijus Kurzinas džiaugėsi, kad užsakymų šiuo metu turi sočiai.

„Neaprėpiame tiek, kiek norėtume. Pagyvėjimas pradėjo justis nuo kokio vasario, gal kovo. Tai mums yra palanku, džiaugiamės ir viskas yra gerai, bet anksčiau ar vėliau tai baigsis. Reikia naudotis, kol galima“, – 15min kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius