Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: kokiais privalumais pasižymi vieni populiariausių butų Vilniuje

Didžiausios paklausos paprastai susilaukia būstai, kurių įrengimui yra panaudotos aukštos kokybės medžiagos, kurie pasižymi skoningu interjeru bei racionaliai išplanuotomis erdvėmis. Aruodas.lt duomenimis, į daugiausiai peržiūrų sulaukusių būtų penketuką šiuo metu patenka įrengti 2-3 kambarių būstai, centre (ar netoli centro) esančiuose Vilniaus rajonuose. Jų kainos svyruoja apie 1700-3500 eurų už kvadratinį metrą.
Parduodami butai Vilniuje
Parduodami butai Vilniuje / aruodas.lt

Mėgstantiems netradicines erdves

Jau kurį laiką vienais įdomiausių būstų Vilniaus mieste išlieka butai-loftai, įkurti centre esančiuose senesnės statybos gamykliniuose pastatuose.

Pavyzdžiui, Naujamiestyje, Naugarduko gatvėje, šiuo metu parduodamas trijų kambarių būstas yra įsikūręs 1980 metų statybos, penkių aukštų pastate, kuris buvo rekonstruotas 2015 metais.

Didžiausias šio buto išskirtinumas – nestandartinis išplanavimas per tris aukštus, aukštos lubos ir didelės, daugiau nei 100 kv. m plote išskirtos, erdvės. Be miegamojo kambario, darbo zonos, svetainės ir virtuvės čia įkurti net du vonios/dušo kambariai ir dvi atskiros drabužinės, yra pagalbinė patalpa.

Lofto interjeras pasižymi minimalistiniu – urbanistiniu stiliumi ir atitinka modernaus miestiečio, ieškančio būsto sostinės centre, lūkesčius.

Norintiems gyventi miesto parke

Tie, kas nori pabėgti nuo miesto šurmulio, gyventi arčiau gamtos, tačiau nenori visiškai atitrūkti nuo miestietiško gyvenimo pulso, ieško gyvenamųjų zonų, esančių netoli miesto regioninių parkų (ar juose).

Verkiuose, Trinaplio gatvėje, parduodamas trijų kambarių butas atitinka visus, aukščiau išvardytus, lūkesčius. 2015 metų statybos, trijų aukštų namas stovi atokioje, aptvertoje ir saugioje zonoje, medžių apsuptyje ir yra prie pat Neries.

Atitinkamai ir būsto interjere vyrauja natūralios medžiagos – mediniai langai, orientuoti į rytų ir pietų puses, ąžuolinės parketlentės bei medžiu dengti integruotuoti (ir ne tik) baldai.

Tai – jaukus, nedidelio ploto (56,43 m2) butas, kuris tiks ramybę mėgstančiai porai ar vaikų turinčiai šeimai.

Ieškantiems naujos statybos už prieinamą kainą

Jau ne pirmus metus pirkėjai itin domisi gyvenamuoju plotu Pilaitėje. Pasak NT ekspertų, viename iš jauniausių sostinės rajonų, turinčių tvirtą ir jauną bendruomenę, itin noriai kuriasi 30-35 m. šeimos, kurios planuoja čia savo ateitį.

Dauguma čia parduodamų būstų yra priskiriami kokybiškos statybos ekonominei klasei ir yra ypač patrauklūs tiems, kas nori gyventi kiek atokiau nuo miesto šurmulio.

Vienas tokių pavyzdžių – šiuo metu Įsruties gatvėje parduodamas trijų kambarių butas, esantis 2017 metų statybos „A+“ klasę atitinkančiame penkių aukštų name.

Svarbus šio būsto privalumas – rekuperacinė vėdinimo sistema, kuri ne tik užtikrina kokybišką mikroklimatą bute, bet ir leidžia sumažinti šilumos sąnaudas iki 25 proc. 58 m2 būstas yra tik ką įrengtas ir parduodamas su visais baldais bei buitine technika, tad papildomų investicijų nereikalauja.

Mėgstantiems vaizdą į Gedimino pilį

Viename prestižiškiausių Vilniaus rajonų – Žvėryne – veikiausiai sutiktų gyventi dauguma naujakurių. Kodėl? Šioje gyvenvietėje galima nesunkiai suderinti du skirtingus poreikius – norą gyventi pačiame centre ir siekį laisvalaikį leisti žaliųjų zonų apsuptyje, greta esančiame Vingio parke.

Būtent Žvėryne šiuo metu yra parduodami du butai, įeinantys į paklausiausių būstų penketuką. Vienas jų – prabangus ir erdvus dviejų kambarių butas Saltoniškių gatvėje, iš kurio atsiveria vaizdas į Gedimino pilį bei Senamiesčio panoramą (butas yra 6–tame pastato aukšte iš 10-ies).

86 m2 ploto būstas turi išėjimą į dar didesnę, 100 m2 ploto terasą, kurioje yra įkurtas augalų sodas. Dėl papildomos garso izoliacijos bei tonuotų langų į butą nepatenka miesto triukšmas, o vertinantys audiovizualinius menus čia gali mėgautis kambariuose įrengta audiosistema.

Šis būstas yra ypatingas ne tik dėl savo lokacijos ar atsiveriančio vaizdo, bet ir skoningo interjero, kurį kuria ne tik spalviniai deriniai, bet ir aukštos klasės medžiagos bei įranga. Kaip teigiama būsto pardavimo skelbime: „Tai puikus butas veikliam, miestą mylinčiam žmogui ar porai.“

Antrasis būstas – beveik tokio paties ploto (85 m2), trijų kambarių butas Lūšių gatvėje. Butas įsikūręs atokiau esančiame keturių aukštų name, itin ramioje rajono zonoje, kurią iš visų pusių supa žaluma.

Čia sudėtos natūralios ąžuolo ir uosio parketo grindys, vyrauja medžio apdaila. Buto interjeras yra minimalistinis, jį nesunku koreguoti pagal savo poreikius.

Dabartinių šeimininkų teigimu, butas yra šviesus, šiltas ir ekonomiškas. Jis tiks tiek porai, tiek ir jaunai šeimai su vaikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius