-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje, atnaujintame prekybos centre G9, atidaryta „Lidl“ parduotuvė

Prekybos tinklas „Lidl“ žengė į sostinės centrą – ankstyvą pirmadienio rytą 45-oji prekybos tinklo parduotuvė duris atvėrė atnaujintame prekybos centre GO9. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad tai pirmoji „Lidl“ Lietuvoje, integruota į senamiesčio architektūros statinį. Parduotuvės plotaa užima 1300 kvadratinių metrų. Anksčiau čia veikė prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvė.
Nauja „Lidl“ parduotuvė Vilniuje
Nauja „Lidl“ parduotuvė Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šioje parduotuvėje bus galima išvysti ir tam tikrų naujovių, viena jų – elektroninės kainų etiketės.

„Suprasdami miesto centro pirkėjų poreikius, orientavomės į dažnai skubančius žmones, norinčius apsipirkti greitai. Todėl šioje parduotuvėje bus įrengta net 10 kasų, dalis jų bus greito aptarnavimo. Dėl tų pačių priežasčių, šioje parduotuvėje be „Lidl“ įprastų vežimėlių pirkiniams susidėti bus ir krepšelių. Parduotuvė bus patogi ir tiems pirkėjams, kurie atvyks į centrą apsipirkti automobiliu, kadangi nusivežti prekes su vežimėliu bus itin patogu. Šie sprendimai leis miesto centre ne tik apsipirkti greitai ir patogiai, bet ir įsigyti gausių pirkinių“, – sako „Lidl Lietuva“ centrinės tarnybos vadovas Marius Kybartas.

Pirkėjus taip pat pasitiks ir visiškai kitoks parduotuvės interjeras. Nestandartiniam parduotuvės erdvių interjerui kurti buvo pasitelkta kūrybinga architektų komanda „HEIMA Architects“.

„Vienas svarbiausių dalykų, prie kurių teko prisitaikyti kuriant interjerą – parduotuvėje esantis pamatas ir mūrinė siena, kurie saugomi kaip kultūros paveldo objektai. Jie atitinkamai padiktavo toną bendram erdvių interjerui ir spalvinei gamai. Patalpose vyrauja pastelinės spalvos ir natūralus medis. Pritaikytas apšvietimas atitinkamai išryškina unikalius ir reikšmingus objektus. Naujoji parduotuvė taip pat darniai integruota į bendrą atnaujinto prekybos centro G9 interjerą“, – sakė architektūros studijos „HEIMA Architects“ architektas Povilas Žakauskas.

Naujoji parduotuvė pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 val. Šios, kaip ir kitų „Lidl“ parduotuvių nuolatinį asortimentą reguliariai paįvairins specialios maisto produktų ir ne maisto prekių akcijos bei riboto kiekio pasiūlymai.

Naujai atidaryta „Lidl“ parduotuvė – jau 45-oji Lietuvoje ir 14-oji Vilniuje. Šiuo metu „Lidl“ parduotuvės veikia 20-tyje šalies miestų – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius