Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Disney+“ pradedamas rodyti Lietuvoje: štai kokius filmus galėsite pamatyti

„Walt Disney Company“ priklausantis transliuotojas „Disney+“ pradeda transliacijas Lietuvoje. Standartinė transliacijų kaina mėnesiui yra 7,99 eurai, o metinė prenumerata kainuos 79,90 eurų, rašoma pranešime spaudai.
„Disney“
„Disney“ / 123RF.com nuotr.

„Disney+“ pasiūlys žiūrovams išskirtinį „Disney“ ir „Pixar“ turinį, daugybę „Marvel“, „Žvaigždžių karų“ epizodų, taip pat „National Geographic" laidas, daugiau nei 1100 filmų, virš 500 serialų bei 213 išskirtinių originalių transliacijų, rašoma pranešime.

Prenumeratoriai galės žiūrėti „Obi-Van Kenobi“, abu serialo „Mandalorietis” sezonus. „Disney+“ taip pat taps namais visai Skaivokeriosagai bei 1-9 „Žvaigždžių karų" epizodams.

Patvirtinta, kad nuo pat transliacijų pradžios prenumeratoriai galės peržiūrėti daugiau nei 60 „Marvel Studios" filmų, tarp kurių Akademijos apdovanojimams nominuotas Šang-Či ir dešimties žiedų legenda”, „Amžinieji”, „Keršytojai: pabaiga”, „Kapitonė Marvel" bei daugiau nei 40 „Marvel Studios"’ serialų, tarp kurių „Mėnulio Riteris”, „Lokis” ir „VandaVizija”.

Prenumeratoriai galės pamatyti daugiau nei 500 „Disney" ir „Pixar" laidų – visą „Žaislų istoriją", Akademijos apdovanotus filmus „Siela” ir „Lukas”. Iš „Walt Disney Animation Studios“ bus transliuojamas „Enkanto”, taip pat „Madrigalai", žiūrovų pamėgti filmai „Ledo šalis” ir „Ledo šalis II”, „Kruela” su Emma Stone, legendinė „Cruella de Vil” ir „Disney" filmas „Džiunglių kruizas".

Naujas kanalas žiūrovams pasiūlys ir „National Geographic" dokumentiką su „The Rescue” ir „Free Solo”, populiariuosius „National Geographic" serialus „Pasaulis pagal Džefą Goldblumą” ir „Gordonas Ramsay: neatskleista pusė”, kuriuos kūrė ir prodiusavo Akademijos apdovanojimus laimėję E. Chai Vasarhelyi ir Jimmy Chin.

Prenumeratoriai tarp kitų filmų ir serialų galės rinktis komedijos serialą „Žmogžudystė tame pačiame pastate,” serialus „Pamela ir Tomis,” „Kardašianų šeima,” „Karalienės", Kenneth Branagh režisuotą mistinį trilerį „Mirtis ant Nilo”, „Simpsonus” bei praėjusius „Grėjaus anatomijos", „9-1-1", ir „Juodukai” epizodus.

Prieiga prie „Disney“ filmų saugyklos suteiks galimybę mėgautis klasikiniais filmais – „Pelenė“, ,„Ilgo plauko istorija“, „Princesė ir varlius“, „Mažoji undinėlė“, „Rėja ir paskutinysis drakonas“.

Vartotojai galės žiūrėti aukštos kokybės filmus – iki keturių srautų vienu metu, neribotai atsisiųsti filmus ir serialus į dešimt įrenginių, pasirinktus filmus žiūrėti „IMAX Enhanced“ formatu.

Žiūrovai galės sukonfigūruoti iki septynių skirtingų profilių, o tėvai -nustatyti profilius savo vaikams, kad jie galėtų naudotis jų amžiui tinkamu turiniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius