Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eesti Meedia“ susitarė dėl UAB „Vertikali medija“ pardavimo

Estijos bendrovė „Eesti Meedia“ Lietuvoje parduos UAB „Vertikali medija“, taip siekdama išvengti per didelės koncentracijos rinkoje.
Darbas kompiuteriu
Darbas kompiuteriu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 15min

„Eesti Meedia“ valdybos pirmininkas Svenas Nuutmannas teigė, kad bendrovė nuo praėjusių metų restruktūrizavo UAB „Vertikali medija“, taip siekdama surasti jai investuotoją. Bendrovei „Vertikali medija“ priklauso transporto skelbimų portalas „Autogidas“ ir nekilnojamojo turto skelbimų portalas „DomoPlius“.

„Eesti Meedia“ pasiekė susitarimą dėl bendrovės pardavimo su Cameronu G.Greavesu, pagrindiniu ŽLG („Žurnalų leidybos grupė“) savininku, kuris iš „Eesti Meedia“ įsigis tiek 100 proc. UAB „Vertikali medija“ akcijų, tiek 10 proc. akcijų, kurias „Eesti Meedia“ turi ŽLG.

ŽLG valdybos pirmininkas Cameronas G.Greavesas teigia, kad sutartis su „Eesti Meedia“ yra pirmasis jo vadovaujamų įmonių konsolidacijos Baltijos šalyse žingsnis.

ŽLG vadovas Linas Daugėla sakė, kad jis džiaugiasi pasiektu susitarimu su „Eesti Meedia“ ir teigia, kad įsigyti skelbimų portalai turi didelį augimo potencialą Lietuvos elektroninės prekybos rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius