-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portale 15min startuoja verslumą skatinantis projektas „Kiekvienas gali“

Naujienų portalas 15min ir „Swedbank“ pristato bendrą edukacinį projektą „Kiekvienas gali“, skirtą smulkiajam ir vidutiniam verslui. Net devynis mėnesius truksiančio projekto, kurį rasite „Verslumo“ rubrikoje, tikslas – edukuoti ir drąsinti žmones pradėti savo verslą ir daryti tai kuo geriau.
Verslas
Verslas / 123RF.com nuotr.

„Smulkaus ir vidutinio verslo problemos Lietuvoje, manau, nepelnytai primirštos, kaip ir pasiekimai bei iššūkiai. Žmonių verslumas ir pirmoji pažintis su verslu kaip tik prasideda nuo šio laiptelio, todėl siekiame geriau užpildyti šį informacijos vakuumą ir skatinti skaitytojus daugiau domėtis smulkaus ir vidutinio verslo galimybėmis bei įdomiomis istorijomis“, – sako 15min „Verslo“ kanalo redaktorius Marius Jokūbaitis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Jokūbaitis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Jokūbaitis

„Swedbank“ finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė pastebi, kad žmonėms apskritai labai trūksta finansinių žinių, kas labai trukdo kuriant savo gerbūvį ir siekiant užsibrėžtų tikslų gyvenime. Juk finansinis raštingumas svarbus kiekviename žingsnyje – tiek planuojant savo biudžetą, tiek derantis dėl atlyginimo ar apskritai suvokiant kainas. Tad šiame projekte netruks visiems naudingos informacijos apie tai, kaip valdyti savo pinigus.

„Verslumo edukacijas vykdome jau ne vienerius metus, pasirinkdami įvairias formas. Šiemet kartu su portalu 15min norime pasiekti platesnę auditoriją ir padrąsinti tuos, kurie turi idėjų, bandyti, semtis įkvėpimo ir žinių iš kitų ir eiti, nors ir mažais žingsniais, bet į savo tikslą“, – sako finansų ekspertė.

„Swedbank“ nuotr./Jūratė Cvilikienė
„Swedbank“ nuotr./Jūratė Cvilikienė

Tad jeigu jau senokai kirba mintis apie savo verslą, bet vis tai atidėliojate, tikime, kad šis projektas suteiks daug naudingos informacijos. Versle matote per daug nežinomųjų? Projekte į jūsų klausimus pasiruošę atsakyti net 5 įvairių sričių specialistai. Kad naudą gautų visi skaitytojai, atsakymus į klausimus rasite rubrikoje „Verslumas“. Čia pat publikuosime ir bankų ekspertų patarimus, verslo sėkmės istorijas bei smagius vaizdo reportažus. Tad skaitome, drąsėjame ir gaudome svajones!

Turite klausimų apie verslą? Rašykite mums kiekvienasgali@15min.lt, konsultantų atsakymų ieškokite rubrikoje „Verslumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius