Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Versli šeima 2020” kviečia į jubiliejinį apdovanojimų vakarą: 15min dovanos žinomumą geriausiems

Gruodžio 2 d. vyks iniciatyvos „Versli šeima 2020“ šventinis renginys – apdovanojimų vakaras. Jo metu žiūrovai galės išgirs daug naudingos informacijos šeimos verslo perdavimo ir finansų klausimais bei sužinos, kas laimės konkursą „Mylimiausias šeimos verslas 2020“.
Versli Šeima
Versli Šeima

„Labai džiaugiamės, jog šiais metais „Mylimiausio šeimos verslo“ konkurse sulaukėme tiek dalyvių ir jau net yra verslų, norinčių dalyvauti jame kitais metais! Šiuo konkursu siekiame įkvėpti šeimos verslus dalintis savo istorijomis bei parodyti visuomenei, kiek daug rūpesčio, darbo ir meilės slypi jų veikloje, skatinti rinktis tuos produktus ir paslaugas, kurie kuriami siekiant aukščiausios kokybės. Tad labai kviečiame visus į mūsų šventinį virtualų renginį, kuriame bus galima ne tik susipažinti su nugalėtojais, tačiau ir išgirsti daug naudingų įžvalgų šeimos verslo tema“, – teigia dr. Birutė Miškinienė, VU Verslo mokyklos vadovė bei iniciatyvos sumanytoja.

VU archyvo nuotr./Birutė Miskinienė
VU archyvo nuotr./Birutė Miskinienė

Renginyje VU Verslo mokyklos partnerystės profesorius dr. Modestas Plakys papasakos apie verslų perdavimo praktiką iš kartos į kartą Lietuvoje, savo patirtimi, kaip tai vyksta Suomijoje, pasidalins dr. Sirpa Sandelin, o „Luminor“ atstovė Diana Kačanauskaitė pristatys aktualius klausimus apie finansavimą verslo augimui. Renginį ves 15min verslo žurnalistas Saulius Jakučionis.

Renginį stebėti galėsite čia.

Gruodžio 2 d. tiesioginės transliacijos metu paaiškės, kas laimės „Mylimiausio šeimos verslo konkurse“. Šiais metais konkurse – net trys nominacijos: „Mylimiausias šeimos verslas“, „Šeimos verslas 2020“ ir „Jauniausias šeimos verslas“. Būtent portalo 15min skaitytojai nuspręs, kam atiteks „Mylimiausio šeimos verslo“ nominacija. Kitose dviejose nominacijose – „Šeimos verslas 2020“ ir „Jauniausias šeimos verslas“ – žodį tars ir 15min skaitytojai, ir VU Verslo mokyklos įsteigta partnerių komisija – galutinį rezultatą lems skaitytojų ir komisijos skirtų balų suma. Balsavimas portale 15min vyksta iki lapkričio 30 d. Savo balsą atiduoti mylimiausiam verslui galite čia.

„Konkurso nugalėtojai turės išskirtines galimybes plačiau pristatyti savo verslą visai Lietuvai: apie juos parašys profesionalai – 15min žurnalistai. Kaip verslui itin draugiškas naujienų portalas, siekiame, kad apie šeimų verslo geruosius pavyzdžius sužinotų kuo platesnė auditorija“, – sako šio projekto koordinatorė Evelina Rimkutė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Rimkutė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evelina Rimkutė

Projekto rėmėjas bankas „Luminor“ apdovanos finansiškai – visi trys nominacijų nugalėtojai gaus piniginius 500 eurų prizus! Iniciatyvos partneriai INVEGA visus šeimos verslus mielai pakonsultuos dėl verslo augimo galimybių, o „Šeimos kredito unija“ – dėl finansavimo. Renginys organizuojamas kartu su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmais bei Lietuvos verslo moterų tinklu.

Renginio metu visi „Mylimiausio šeimos verslo“ konkurso dalyviai taip pat galės trumpai pristatyti savo verslus.

Apdovanojimai bus tiesiogiai transliuojami portale 15min, 15min bei VU Verslo mokyklos „Facebook“ paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius