Trakiškiečiai baltą mišrainę iškeitė į sraigių delikatesus: „Tradiciniai valgiai jau nusibodę“ 7 min 1 1
Tik prenumeratoriams Aštrių produktų parduotuvę atidaręs Liudas: net cepelinai ir šakočiai būna aštrūs 6 min 1 2
Viena geriausių Lietuvos konditerių J.Zvonkuvienė: „Geram desertui turi būti proga ir tinkama vieta“ 13 min 2
Tik prenumeratoriams Vilniečių mikrožalumynų verslas: garbanotuose augaliukuose – puokštės vitaminų 10 min 36
Tik prenumeratoriams Būdama nėščia Šarūnė ėmė kurti nealkoholinius kokteilius: mitas, kad jie neskanūs 9 min 1
Tik prenumeratoriams Išvykę į Daniją įkūrė Azijos produktų parduotuvę Lietuvoje: kokie iššūkiai lydėjo ir kodėl tikrai grįš į gimtinę 10 min 4
Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“ 13 min 1 10
Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas 18 min 15
Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai 15 min 1 11
Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas: „Žmonės nori paprasto, naminio maisto“ 10 min 3 5
Trakiškiečiai baltą mišrainę iškeitė į sraigių delikatesus: „Tradiciniai valgiai jau nusibodę“
Komentarai neberodomi, nes nebeaktualūs
Trakiškiečiai baltą mišrainę iškeitė į sraigių delikatesus: „Tradiciniai valgiai jau nusibodę“
Aštrių produktų parduotuvę atidaręs Liudas: net cepelinai ir šakočiai būna aštrūs
Viena geriausių Lietuvos konditerių J.Zvonkuvienė: „Geram desertui turi būti proga ir tinkama vieta“
Vilniečių mikrožalumynų verslas: garbanotuose augaliukuose – puokštės vitaminų
Būdama nėščia Šarūnė ėmė kurti nealkoholinius kokteilius: mitas, kad jie neskanūs
Išvykę į Daniją įkūrė Azijos produktų parduotuvę Lietuvoje: kokie iššūkiai lydėjo ir kodėl tikrai grįš į gimtinę
Mažai žinomi faktai apie lietuviškiausią Kūčių patiekalą – kūčiukus (dovanų – receptas)
Per karantiną išmoko kepti kaprizinguosius „macarons“: jums meškučių, snaigių ar elniukų?
Mėsos ir grilio žinovas V.Blauzdavičius: „Didžiausia klaida kepant mėsą – skubėjimas“
Geriausias Estijos šefas: „Man nepatinka, kai restoranai pataikauja ir nusipigina“
Shiitake grybai – jau Panevėžio rajone
L.Čeprackas – apie šefų nuotaikas, darbuotojų trūkumą ir nukentėjusius mažiausiai
Po etapo Londone konditerijos talentas E.Juška jaukinasi Kauną: jo kūriniai sužavi visus
Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“
Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas
Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai
Dėl karantino be darbo likusi virtuvės šefė atrado naują aistrą
Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas: „Žmonės nori paprasto, naminio maisto“