-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arbatoje marinuoti šašlykai

Kviečiame išmėginti Neringos atsiųstą šašlykų, marinuotų arbatoje, receptą!
Arbatoje marinuoti šašlykai
Arbatoje marinuoti šašlykai / 15min skaitytojo nuotr.

Reikės:

  • 2 kg sprandinės,
  • 100 g juodosios arbatos,
  • druskos ir pipirų pagal skonį,
  • mėgstamų prieskonių,
  • 3 svogūnų.

Pasiruoškime arbatos marinatą: 100 g arbatžolių (1,5 litrui vandens). Kai arbata atvės, perkošti užpilti pjaustytą mėsą. Arbatoje marinuoti mėsą apie 3 val.

Tada nusunkiame mėsą (kad liktų šiek tiek skysčio), suberiame pjaustytus svogūnus.

Viską apibarstyti prieskoniais ir palikti marinuotis dar 2-3 valandoms.

Skanaus.

15min skaitytojo nuotr./Arbatoje marinuoti šašlykai
15min skaitytojo nuotr./Arbatoje marinuoti šašlykai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius