Dabar populiaru
Publikuota: 2017 gegužės 17d. 22:07

Atradimų vakarienėje šefai demonstravo meistrystę ruošdami antieną ir jautieną

„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. / „Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“

Šios savaitės pradžioje į restoraną „Bizarre“ Vilniuje rinkosi skanių atradimų ir bendravimo pasiilgę svečiai – čia vyko tradicinis „Gero skonio“ klubo renginys, pavadintas „Pažintinė atradimų vakarienė“. Renginio metu svečiai mėgavosi išskirtine degustacine antienos bei jautienos patiekalų vakariene, ragavo prie patiekalų priderinto vyno.

Patiekalus specialiai šiam vakarui kūrė „Bizarre“ virtuvės šefai Gilles'is Dumont'as iš Belgijos, Audrius Mikoliūnas ir Karolis Narušis. Vakaro metu pristatytas ir naujausias žurnalo „Geras skonis“ numeris, svečiai turėjo galimybę dalyvauti viktorinoje bei laimėti prizų.

Žurnalas „Geras skonis“ jau daug metų bendradarbiauja su geriausiais Lietuvos restoranais, maisto ir gėrimų žinovais, gamintojais bei importuotojais. Kaip pasakojo žurnalo vyriausioji redaktorė Rasa Ščeponienė, ilgainiui kilo idėja suburti „Gero skonio“ klubą, kurio nariai kaskart aplanko vis kitą restoraną ir drauge paragauja geriausių Lietuvoje virtuvės meistrų specialiai tam vakarui sukurtų patiekalų.

Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“

Keletą mėnesių veikiančiame „Bizarre“ įsikūrę du restoranai – Pan Asian/Peru virtuvės bei europietiškos fusion virtuvės, tad čia dirbantys šefai gurmaniškam vakarui sukūrė specialų meniu iš „Gero skonio“ klubo partnerių pateiktų produktų.

Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“

Svečiai skanavo aperityvui patiekto jautienos tartaro, vėliau – špinatų salotų, daržovių tempūros, vytintos anties gunkano, anties krūtinėlės iešmelių, gurmaniškų jautienos mėsainių, jautienos antrekoto kepsnių, jautienos išpjovos „toban“.

Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“
Dariaus Gumbrevičiaus nuotr. /„Gero skonio“ klubo vakaras restorane „Bizarre“

Prie visų šių patiekalų patiektas idealiai priderintas vynas. Šis gėrimas lydėjo ir vakarą užbaigusį desertą – sūrio pyragą „Dulce De Leche“.

Temos: 2 Restoranas Maistas
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Žiemos olimpinės žaidynės

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką