Patiekalus specialiai šiam vakarui kūrė „Bizarre“ virtuvės šefai Gilles'is Dumont'as iš Belgijos, Audrius Mikoliūnas ir Karolis Narušis. Vakaro metu pristatytas ir naujausias žurnalo „Geras skonis“ numeris, svečiai turėjo galimybę dalyvauti viktorinoje bei laimėti prizų.
Žurnalas „Geras skonis“ jau daug metų bendradarbiauja su geriausiais Lietuvos restoranais, maisto ir gėrimų žinovais, gamintojais bei importuotojais. Kaip pasakojo žurnalo vyriausioji redaktorė Rasa Ščeponienė, ilgainiui kilo idėja suburti „Gero skonio“ klubą, kurio nariai kaskart aplanko vis kitą restoraną ir drauge paragauja geriausių Lietuvoje virtuvės meistrų specialiai tam vakarui sukurtų patiekalų.
Keletą mėnesių veikiančiame „Bizarre“ įsikūrę du restoranai – Pan Asian/Peru virtuvės bei europietiškos fusion virtuvės, tad čia dirbantys šefai gurmaniškam vakarui sukūrė specialų meniu iš „Gero skonio“ klubo partnerių pateiktų produktų.
Svečiai skanavo aperityvui patiekto jautienos tartaro, vėliau – špinatų salotų, daržovių tempūros, vytintos anties gunkano, anties krūtinėlės iešmelių, gurmaniškų jautienos mėsainių, jautienos antrekoto kepsnių, jautienos išpjovos „toban“.
Prie visų šių patiekalų patiektas idealiai priderintas vynas. Šis gėrimas lydėjo ir vakarą užbaigusį desertą – sūrio pyragą „Dulce De Leche“.