Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos kaimynų diena visą Lietuvą kviečia į pikniką

Gegužės 26-ąją minima Europos kaimynų diena, šia proga vyks ne vienas renginys, tarp kurių ir spontaniška iniciatyva, kuri, tikimasi, taps masine. Tą dieną, kiekvienam patogiausiu metu, lietuviai kviečiami surengti pikniką ir kelti jo nuotraukas į socialinius tinklus, taip pasidžiaugiant tautiečių vienybe.
Draugai iškylauja
Draugai iškylauja / Vida Press nuotr.

Kur iškylauti? Bet kur, svarbu, kad tai vyktų gryname ore. O ar tai bus iškyla daugiaaukščio kieme, ar parke, ar prie ežero – kiekvieno teisė rinktis.

Kodėl? Pasak iniciatyvos autorių, todėl, kad Lietuva nepatenka net į 50 laimingiausių pasaulio šalių sąrašą, mus lenkia ne tik turtingos šalys, bet ir tokios, kurių gyventojai gyvena kukliau. O štai laimingiausiai gyvena skandinavai, kurių šalyse, kaip ir Lietuvoje, nėra daug saulės ar šilto oro. Viena iš priežasčių, kodėl skandinavai tokie laimingi, yra ta, jog jie turi stiprias šeimos susitikimų ar susitikimų su draugais tradicijas, jie daug bendrauja ir turi stiprų įprotį leisti laiką lauke ir tą daryti aktyviai – rengdami žygius, važinėdami dviračiais, iškylaudami. Mes galime parodyti, kad ir lietuviai moka būti laimingi!

Kaip? Masiniame Lietuvos piknike kviečiami dalyvauti visi – bendradarbiai, draugai, šeimos, o tie, kas turi socialinių tinklų paskyras, tą dieną kviečiami nusifotografuoti su savo iškylos kompanija, įkelti nuotrauką į savo paskyrą ir pažymėti grotažyme #Lietuvospiknikas. Kuo daugiau mūsų bus, tuo garsiau nuskambėsime per visą Europą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius