Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Grilyje keptas baklažanas su fetos sūriu

Kepti baklažanai
123RF.com nuotr. / Kepti baklažanai
Šaltinis: Remiamas turinys
Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą
0
A A

Kai norisi pavakaroti prie ugnelės, bet nesinori rimtų kepsnių, išsikepkite daržovių. Šis baklažanų receptas - iš Graikijos, o tai ypatingų gurmanų šalis. Paragaukite!

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Reikės:

  • 1 baklažano,
  • pagal skonį druskos,
  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus,
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • balzamiko glazūros,
  • 100 g fetos sūrio,
  • džiovintos saldžiosios raudonosios paprikos dribsnių,
  • žiupsnelio raudonėlio.

Gaminimas

Įkaitinkite grilių. Baklažaną perpjaukite pusiau ir perpjautą pusę gerai įtrinkite druska. Padėkite pusvalandžiui, kad druska įsigertų.

Nuošluostykite baklažano išskirtas sultis popieriniu rankšluosčiu ir ištepkite jį aliejumi. Dėkite ant griliaus grotelių ir kepkite pavartydami 5-7 minutes.

Nuimkite nuo griliaus ir pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Apšlakstykite balzamiko glazūra, apibarstykite sutrupintu fetos sūriu, raudonųjų paprikų dribsniais ir šviežiu raudonėliu.

Skanaus!

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką