TIESAI REIKIA TAVO PALAIKYMO PRISIDĖK
Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą

Grilyje keptos vištienos šlaunelės

Vištienos šlaunelės
123RF.com nuotr. / Vištienos šlaunelės
Šaltinis: Remiamas turinys
Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimą
0
A A

Vištiena - universalus produktas, kurį dažniausiai mėgsta visi. Tad jei laukiate svečių, tikrai neprašausite pro šalį, užmarinavę vištienos šlaunelių.

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Reikės:

  • 1 kg vištienos šlaunelių,
  • saujelės raudonėlio,
  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos,
  • žiupsnelio malto kumino,
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus,
  • pusės citrinos,
  • druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Vištienos šlauneles gerai nuplaukite ir įtrinkite visais nurodytais prieskoniais. Palikite pasimarinuoti bent valandai.

Pasimarinavusias šlauneles suvyniokite į foliją ir kepkite gerai įkaitintame grilyje maždaug pusvalandį. Jeigu norite apskrudusios vištienos, išėmę iš folijos dar truputį pakepkite ant grotelių. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką