Jūsų dėmesiui – nedidelis gidas, kur ir kada vyks gastronomijai skirtų ar nemenkai su ja susijusių knygų pristatymai.
Kas: Daivos Vaitkevičienės knygos „Žydinti taurė: alus ir midus baltų kultūroje“ pristatymas. Dalyvauja autorė, Radvilė Racėnaitė, Rimvydas Laužikas, Vita Ivanauskaitė-Šeibutienė (Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas)
Kada: 02 20, ketvirtadienį, 15 val.
Kur: konferencijų salėje 5.5
Kas: Knygos „Klaipėdos krašto kulinarinio paveldo atradimai“ pristatymas. Dalyvauja Rimvydas Laužikas, Indrė Skablauskaitė, Violeta Demereckienė, Kęstutis Demereckas (Lietuvos muziejų asociacija)
Kada: 02 22, šeštadienį, 17 val.
Kur: Rašytojų kampas
Kas: Agnės Grigaliūnienės kulinarinės knygos „#agnėsketo“ pristatymas. Dalyvauja autorė, Daina Žemaitytė, Lina Kalinauskaitė (Balto leidybos namai)
Kada: 02 23, sekmadienį, 11 val.
Kur: konferencijų salė 5.2
Kas: Giano Lucos Demarco kulinarinės knygos „Carpe diem: angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai“ pristatymas. Dalyvauja autorius, Daina Žemaitytė, Robertas Daskevičius, Kristina Bačiauskaitė-Bykovienė (Balto leidybos namai)
Kada: 02 23, sekmadienį, 15 val.
Kur: LRT salė/5.1
Kas: susitikimas su Ieva Šidlaite jos naujos knygos „Ką kanda šalna“ pasirodymo proga (Dvi Tylos)
Kada: 02 23, sekmadienį, 11 val.
Kur: leidyklos „Dvi Tylos“ stendas, 5 salė