Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konferencija BOLD suvienijo Lietuvos kavos barus: svečiai ragaus ypatingos kavos

Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre spalio 24-ąją sklandys ne tik drąsiausios idėjos, bet ir ypatingos kavos aromatai. Kūrybiškumo ir inovacijų konferencija BOLD suvienijo pagrindinius Lietuvos kavos prekės ženklus – renginio metu veiks unikalus „BOLD coffee“ baras, rašoma pranešime spaudai.
„Chemex“ inde ruošiama kava
„Chemex“ inde ruošiama kava / Vida Press nuotr.

„BOLD coffee“ idėją inicijuoja kūrybiškumo ir inovacijų konferencija BOLD ir ypatingos kavos kultūrą skatinanti „Specialty Coffee Association“ („Ypatingos kavos asociacija“).

Prie unikalios idėjos jungiasi tokie kavos barai kaip „Caffeine Roasters“, „Huracan Coffee“, „Her Excellency. Specialty Coffee“, „Kavos virėjai“, „Strange Love“, „Coffee1“, „Backstage Café“ ir „Crooked Nose & Coffee Stories“.

Nors virs vienos idėjos – BOLD kavą, skirtingiems barams atstovaujantys kavos virėjai perteiks savaip unikalius kavos skonius ir juos lydinčias istorijas.

Gedimino Gražio nuotr./BOLD coffee kavos virėjų komanda
Gedimino Gražio nuotr./BOLD coffee kavos virėjų komanda

„Mano galvoje jau seniai brendo mintis apie bendrą visų kavos profesionalų barą, kur žmonės galėtų susipažinti su ypatinga kava be barjerų, be nuostatų. Tiesiog ateiti ir kartu paragauti ypatingos kavos – iš pačių geriausių šios srities žinovų. Mums, lietuviams, labai trūksta atvirumo, bendruomeniškumo ir noro dalytis. Vienas kavos baras konferencijoje BOLD padės pakeisti šią situaciją“, – sako Nidas Kiuberis, „Specialty Coffee Association“ koordinatorius Lietuvoje.

Vaišintis „BOLD coffee“ konferencijos dalyviai galės nemokamai. Atsidėkoti už ypatingą kavą bus galima savanoriškai paremiant kitus talentus – būsimo „Jaunųjų liūtų“ konkurso laimėtojus ir jų dalyvavimą svarbiausiame kūrybiškumo renginyje pasaulyje – „Kanų liūtų“ festivalyje.

Kūrybiškumo ir inovacijų konferencija BOLD spalio 24-ąją vyks Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre. Bilietus galima įsigyti konferencijos tinklalapyje http://www.bold.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius