Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviečia į pikniką prie Baltojo tilto, meniu – mėsainiai, muzika ir linksmybės

Birželio 8-ąją, ketvirtadienį, jau šeštąjį kartą vilniečiai raginami sudalyvauti masinėje iškyloje. Pievelėje prie Baltojo tilto nuo 18 val. miestiečiai ir sostinės svečiai kviečiami mėgautis gyvenimu, išbandant naujus skonius ir klausantis muzikos. Šiemet pikniko dalyviai turės galimybę paragauti Lietuvos BBQ kepėjų asociacijos ruošiamo maisto ir pasiklausyti Jurgio Didžiulio atliekamos muzikos.
Piknike skambės Jurgio Didžiulio atliekamos muzikos
Piknike skambės Jurgio Didžiulio atliekamos muzikos / Organizatorių

Kaip sako pikniką rengiančios „Borjomi“ prekės ženklą atstovaujančios kompanijos rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė, pagrindinis jo tikslas – padėti vilniečiams pajusti vasaros ritmą ir suteikti jiems bei miesto svečiams galimybę nuotaikingai praleisti laiką sostinės širdyje, mėgaujantis draugų ir artimųjų kompanija, gardžiais ir naujais skoniais bei gera nuotaika.

„Iškylų metu smagiausia matyti žmonių šypsenas ir teigiamas emocijas. Šiemet pikniko dalyvius kviečiame atrasti gardžius ir naujus skonius. Pabandykime sukurti sau ir artimiesiems nepakartojamą vakarą. Juk taip gera nors trumpam pabėgti nuo kasdienio šurmulio ir išbandyti šį tą naujo“, – teigia T.Rudienė.

Vida Press nuotr./Draugai iškylauja
Vida Press nuotr./Draugai iškylauja

Planuojama, kad mėsainiais ketvirtadienį bus pavaišinta per 3000 žmonių.

Pikniko metu maistu rūpinsis Lietuvos BBQ kepėjų asociacija. Vilniečius jie kvies skanauti mėsainius su „KITCHEN me” sausai brandinta smulkinta jautiena, idealiai tinkančia iškyloms. Šiuos ypatingai sultingos ir minkštos mėsos paplotėlius galima nepriekaištingai iškepti grilyje ir mėgautis naujausias kulinarines tendencijas atspindinčiais skoniais. Planuojama, kad mėsainiais ketvirtadienį bus pavaišinta per 3000 žmonių.

Pievoje su draugais ar šeimos nariais ant pledų įsitaisiusiems pikniko dalyviams pakilią nuotaiką palaikys Jurgio Didžiulio atliekama muzika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nesaldūs pyragai, puikiai tinkantys iškylai: 7 receptai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius