Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena mėgstantiems turgų – proga čia apsipirkti ne tik ryte

Tradiciškai daugelis į turgų pas mėgstamus prekybininkus skuba savaitgalio rytą, o mažesnioji miestiečių dalis čia lankosi darbo dienomis. Sostinėje veikianti Halės turgavietė penktadienį, rugsėjo 22-ąją, kviečia apsilankyti po dienos darbų. Čia bus galima ne tik apsipirkti, bet ir skaniai pavalgyti, papramogauti.
Halės turgus
Halės turgus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Halės turgavietė suteiks vilniečiams galimybę pasimėgauti šviežiu maistu ir sezoniniais pirkiniais tuo metu, kai daugelis jau ruošiasi savaitgaliui, rašoma pranešime spaudai.

Penktadienį, rugsėjo 22-ąją, Halės turgavietėje lankytojų lauks išskirtiniai pasiūlymai. Šios savotiškos apsipirkimo šventės proga nuo 16 iki 18 val. skelbiamos Laimės valandos, kurių metu bus galima rasti išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų įsigyjant šviežių rudens gėrybių, pieno gaminių, rūkytų mėsos ir žuvies gaminių bei saldumynų.

Halės lankytojus kvies ir čia įsikūrusios kavinės ir barai: „Rojaus maistas“, „Assorti“, „Halės Deli“, azijietiško maisto baras ir „Beigelistai“, kurie lauks visų, norinčių paragauti patiekalų iš išskirtinio meniu. Specialų degustacinį meniu ruoš „Assorti“ šefas Tadas, ką tik laimėjęs austrių gliaudymo čempionatą. Šventinę atmosferą kurs Dj Kevin Mancuso.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Halės turguje
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Halės turguje

Tikra gurmanų meka tampanti Halės turgavietė taip pat skelbia, jog šį penktadienį turgavietėje duris atvėrė tikros bei kokybiškos jautienos parduotuvė „Vilago“, kuri lankytojams pasiūlys platų jautienos asortimentą. Tai Lietuvoje ir Latvijoje ekologiškuose ūkiuose užauginta mėsinių galvijų mėsa, turinti „Halal“ (kuris nurodo auginimo ir skerdimo būdą, kai galvijai į mėsą neišskiria adrenalino) ir BIO sertifikatus.

Daugiau informacijos apie šventę rasite ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius