Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nebeliko „Thierry kepyklų“ tinklo Vilniuje: pradėta bankroto procedūra

Per pastaruosius mėnesius 15min rašė apie ne vieną maitinimo įstaigą, kuriai stipriai kirto koronavirusas ir priverstinis užsidarymas karantino metu. Dalis restoranų bei kavinių taip ir nebeatsidarė. Pastariuoju metu žlugusiųjų gretas papildė dar viena įmonė, kurios kepyklėlės sostinėje smaližiams buvo tapusios kultinėmis – „Albinetai“, valdančiai „Thierry kepyklas“, pradėta bankroto procedūra. Apie tai skelbia Madeinvilnius.lt
Uždaryta „Thierry kepykla“ Užupyje
Uždaryta „Thierry kepykla“ Užupyje / 15min nuotr.

Pirmąją prancūzišką kepyklėlę, pavadintą savo vardu, prancūzas Thierry Lauvray Vilniuje, Užupio rajone, atidarė dar 2008-aisiais. Tais laikais, kai šviežius kepinius siūlančių kepyklų buvo itin mažai, priešingai, nei yra dabar. Per daugiau kaip dešimtmetį įmonė plėtėsi, atidarytos dar kelios „Thierry kepyklos“, įmonė aktyviai dirbo ir su produkcijos tiekimu kitoms kavinėms bei restoranams.

Partnerio nuotr./Thierry Lauvray
Partnerio nuotr./Thierry Lauvray

Vilniečius ir miesto svečius kepykla lepino autentiškomis firminėmis bandelėmis, kruasanais, makarunais, eklerais, prancūziškais batonais ir kitais prancūziškais skanėstais.

15min nuotr. /Uždaryta „Thierry kepykla“ Užupyje
15min nuotr. /Uždaryta „Thierry kepykla“ Užupyje

Tačiau pasibaigus karantinui miestiečių pamėgtos vietos nebeatsidarė. Šiuo metu įmonei vykdoma bankroto procedūra. Kaip skelbia portalas Madeinvilnius.lt, pagal portalo rekvizitai.lt skelbiamus duomenis, „Thierry kepyklas“ valdanti įmonė „Albineta“ dar prieš karantino Lietuvoje įvedimą turėjo socialinio draudimo skolų. Dalis „Thierry kepyklų“ buvo franšizės, tačiau nebeliko ir jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius