Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Originaliai atnaujintas „PJazz“ restoranas Laisvės alėjoje

Kartu su atsinaujinančia Laisvės alėja Kaune duris atvėrė išskirtinio interjero restoranas „PJazz“, nuo 1998 m. įsikūręs senajame „Metropolyje“. Per visą savo gyvavimo laikotarpį šis „PJazz“ rekonstruotas tris kartus ir iš „Pizza Jazz“ tapo „PJazz“. Bet šįkart pirmą kartą kuriant interjerą atidengtos istorinės senojo pastato sienos, arkos ir šiuolaikiškai atkurta legendinė dvasia.
„PJazz“ interjeras
„PJazz“ interjeras / Partnerio nuotr.

Autentiškos „Metropolio“ detalės – kitu rakursu

Po atnaujinimo „PJazz“ restorane buvo atidengti istorinio pastato elementai, kuriuos išryškina industrinio dizaino akcentai, kruopščiai suderinti baldai, prabangios aksominės užuolaidos ir natūralios bei dirbtinės šviesos žaismė.

„Kurdami naują interjerą nutarėme paieškoti to, ko iki šiol nebuvo veikiančiame restorane – paslapčių ir intrigų. Pažiūrėti, kas slepiasi po gipskartoniais, tinku ir visokiomis socrealizmo kerpėmis. Pažiūrėję atradome įdomių šio garbingo pastato istorijos pėdsakų: nišų, plyčių, arkų, tinkų, karnizų ir kaneliūrų. Viską atidengėme, užkonservavome ir palikome. Išlikusios detalės dabar atrodo kaip tapybos paveikslas – ir spalvos, ir tekstūros požiūriu“, – pasakoja daugelio „PJazz“ restorano interjero kūrėjas, architektas Valerijus Starkovskis.

„Atkurta restorano istorinė sienų charizma leido pabrėžti svarbiausią sugalvotą restorano portiką. Jis tarsi namas name. Be to, vos įžengus į restoraną pasitinka retas akcentas Lietuvoje – garuojančia kava ar šampano taure viliojantis stalas, suprojektuotas iš peršviečiamo akmens – onikso“, – savo įgyvendinta vizija dalijasi V.Starkovskis.

„Kurdamas šį interjerą galvojau ir apie žmogiškąjį kontaktą, kurio dažnai nebeturime nei nuasmenintuose greitojo maisto restoranuose, nei apskritai kasdienybėje, bet kurio pasigenda ir jaunoji karta, ir vyresnieji. Todėl interjeras sukurtas taip, kad restoranas lengvai transformuotųsi iš stilingos pietų vietos į ilgesnių pokalbių apsuptą vakarienės erdvę, kurioje svarbiausias – laikas tarp kitų žmonių“, – sako V.Starkovskis.

Lieka ištikimi tikro maisto filosofijai

Nepaisant skirtingų interjerų, „PJazz“ tikros vertybės išlieka tos pačios, pabrėžia „PJazz“ Kauno regiono vadovė Sigita Strazdauskienė: „Didžiausią dėmesį teikiame maisto kokybei, šviežumui, sveiko gaminimo filosofijai ir, žinoma, kūrybai.“

Partnerio nuotr./Sigita Strazdauskienė
Partnerio nuotr./Sigita Strazdauskienė

„Visiems tikro maisto mylėtojams pažadame, kad ir toliau išliksime ištikimi tikro maisto filosofijai. Mūsų virtuvės profesionalų sukurtos salotos ir padažai, picos iš visadalių grūdų miltų, legendiniai šonkauliukai ir desertai gaminami tik iš natūralių ingredientų. Be to, šie ir kiti nekintančio skonio patiekalai atspindi dabarties kulinarijos kultūrą ir tikrai džiugins atnaujintame restorane“, – sako pašnekovė.

„Jau daugelį metų mūsų stiprioji pusė ne tik geras maistas, bet ir dėmesys svečiams, suteikiantis mūsų prekės ženklui išskirtinumo dabartiniame restoranų kontekste. Todėl „PJazz“ buvo ir išliks gero maisto vieta, orientuota į svečią. Mūsų charizmatiška komanda kuria gražią istoriją, kuri yra labai paprasta – Jazz’as yra Jazz’as“, – apibendrina „PJazz“ atstovė.

Daugiau informacijos rasite restorano interneto svetainėje ir Facebook paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius