Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasibaigus karantinui Vilniuje duris atvėrė „Meet balls“ restoranas: atidarymo dieną lankytojų lauks nemokami valgiai

Jau šiandien, liepos 8-ąją, Ogmios mieste duris atvėrė pirmasis Lietuvoje „Meet balls“. Jaukus, širdžiai mielas ir vaikystės prisiminimus grąžinantis restoranas, kuriame laukiami visi – nuo pačių mažiausiųjų, linkstančių į pažįstamų patiekalų pusę, iki vyriausiųjų, kuriems vaikystės ir mamos virtuvės prisiminimas kelia neprilygstamą nostalgijos pojūtį.
Duris atveria restoranas „Meet balls“
Duris atveria restoranas „Meet balls“ / Partnerio nuotr.

Apie tai, kaip gimė idėja sukurti tokio pobūdžio restoraną bei kaip šis nustebins lankytojus atidarymo dieną, kalbamės su vienu iš „Meet balls“ įkūrėjų Jonu Kriaučiūnu.

Vienintelis toks Lietuvoje

„Galimybė valgyti kasdieninį, „naminio maisto“ asociaciją turintį, paprastą, universalų, bet šiuolaikinio žmogaus skonius atliepiantį maistą stilingai ir skaniai buvo tai, ko, mūsų manymu, trūko Lietuvos restoranų rinkoje“, – pasakojimą pradeda J. Kriaučiūnas. Anot jo, tai itin svarbu, nes klientas komfortabiliai turi jaustis ne tik sėdėdamas restorane, bet ir jį palikęs. „Saikingas sotumas ir malonumas pavalgius – mūsų pagrindinis tikslas“, – tikina vyras.

Pasak pašnekovo, idėjų vieninteliam tokiam restoranui Lietuvoje įkurti teko semtis užsienyje. „Be abejo, rinkomės gerus pavyzdžius, ieškojome panašaus pobūdžio maitinimo įstaigų Europoje ir visame pasaulyje. Galiausiai apsistojome ties vienu mažu tinklu, veikiančiu New York‘e bei stebėjome tai, kaip jie dirba. Dabartinė restorano koncepcija gimė diskutuojant su mūsų virtuvės šefu ir dabartiniu mano partneriu Viliumi“, – pasakoja J.Kriaučiūnas.

Partnerio nuotr./Duris atveria restoranas „Meet balls“
Partnerio nuotr./Duris atveria restoranas „Meet balls“

Kukuliai, tačiau ne tik iš mėsos

Nors daugeliui žodis „balls“ asocijuojasi su tradiciniais mėsos kukuliais, restorano įkūrėjas pabrėžia, jog žodis buvo pasirinktas atspindėti formą, o ne ingredientus. „Rutuliukai, kaip forma, keliauja per visą mūsų koncepciją – užkandžius, pagrindinius patiekalus, desertus, gėrimus ir netgi interjerą, tad jų tikrai nereikėtų sieti išskirtinai su mėsos gaminiais. Tieksime ir veganiškas, ir vegetariškas patiekalų alternatyvas, o žmonėms, turintiems tam tikras alergijas, siūlysime valgius be konkrečių ingredientų“, – teigia pašnekovas.

Partnerio nuotr./Duris atveria restoranas „Meet balls“
Partnerio nuotr./Duris atveria restoranas „Meet balls“

Atidarymo metu – nemokami valgiai

Kadangi vienas iš „Meet balls“ restorano pagrindinių tikslų – burti žmones prie stalo ir skatinti leisti vakarus kartu, draugų ar šeimos kompanijoje, atidarymas taip pat nepraeis vienumoje. Šiandien, liepos 8-ąją, nuo pat restorano darbo pradžios iki kol neištuštės šaldytuvai, visus lankytojus restoranas yra pasirengęs pavalgydinti visiškai nemokamai. Kiekvienas, aplankęs „Meet balls“, bus pavaišintas pasirinktu patiekalu iš meniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius