Tik prenumeratoriams Infliacija šokdina ir šaltibarščių kainas: už porciją – ir pustrečio, ir 9 eurai 4 min 14 1 151
Griežtesni reikalavimai augalinio maisto gamybai ir ženklinimui: kaip tai vertina veganai? 6 min 3 37
Reklama Lietuvių vasaros atradimas: sukūrė termodubenį, neleidžiantį nei atvėsti šašlykui, nei sušilti šaltibarščiams 4 min 6
Reklama Vasariška grilio patiekalų naujiena „Lidl“ parduotuvėse – jau dabar ieškokite Lietuvos gamintojų paruoštų kiaulienos šašlykų 4 min 3
Reklama Prie stalo su virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu: virtuoziškai grilinta vištiena nebijo eksperimentų 11 min 1 11
Prie stalo su virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu: virtuoziškai grilinta vištiena nebijo eksperimentų
Komentarai neberodomi, nes nebeaktualūs
Į sostinės Tymo turgų gurmaniškas festivalis kvies skanauti burgerių
Infliacija šokdina ir šaltibarščių kainas: už porciją – ir pustrečio, ir 9 eurai
Festivaliai dar nesibaigė. Tilpti į 20 Eur krepšelį savaitgaliui – įmanoma!
Griežtesni reikalavimai augalinio maisto gamybai ir ženklinimui: kaip tai vertina veganai?
Vilniuje – kombučos festivalis: laukia mugė, degustacijos, paskaitos ir muzika
Pasaulis be industrinių fermų: utopija ar ranka pasiekiama ateitis?
U. Mikelevičiūtė papasakojo, kaip restorane turėtų būti patiektas vanduo
Tvarumo link: „Kalnapilio“ nealkoholinis alus gaminamas tausojant energiją
Vištienos draugai: marinatai, kurie neprašauna pro šalį
Ekologiški maisto produktai: kodėl jie draugiškesni aplinkai ir žmonėms?
Veganai: etiškas sprendimas – ne jautieną keisti vištiena, bet valgyti mažiau mėsos
Grilio kepsniai su slaptu užtaisu nepalieka abejingų
Vasaros piknikas su grilio karaliene – vištiena
Alternatyviųjų baltymų industrija: kas naujo Europoje ir Lietuvoje?
Šventės namuose ir gamtoje – kaip jas atšvęsti neištuštinus piniginės?
Lietuvių vasaros atradimas: sukūrė termodubenį, neleidžiantį nei atvėsti šašlykui, nei sušilti šaltibarščiams
Vasariška grilio patiekalų naujiena „Lidl“ parduotuvėse – jau dabar ieškokite Lietuvos gamintojų paruoštų kiaulienos šašlykų
Prie stalo su virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu: virtuoziškai grilinta vištiena nebijo eksperimentų