Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudeniniame „Gero skonio“ numeryje – pokalbiai su išskirtiniais pašnekovais

Prekybos vietose pasirodė naujas žurnalo "Geras skonis" numeris. Jis subūrė gausų pašnekovų būrį, čia jie dosniai dalinasi savo patirtimi, profesinėmis žiniomis ir ateities įžvalgomis.
Žurnalo „Geras skonis“ 2017 m. rudens numerio viršelis
Žurnalo „Geras skonis“ 2017 m. rudens numerio viršelis

Vieno geriausių Lietuvos šefų, Liutauro Čepracko, ko gero, pristatyti nereikia: jis baigė pasaulinio garso kulinarines studijas, patirties sėmėsi „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose Ispanijos restoranuose. Energija trykštantis virtuvės meistras vieną po kito kuria projektus: „Gastronomika“, „Meat Steak House“, „Ramenas ir pagaliukai“... O šiais metais Gero maisto akademija, kuriai priklauso per šimtą profesionalų, L.Čepracko kulinarinį loftą „Gastronomika“ paskelbė geriausiu Lietuvos restoranu. Straipsnyje „Geriausias tarp geriausių“ Liutauras pasakoja apie savo kelionę į geriausiųjų Olimpą.

Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Čeprackas
Asmeninio albumo nuotr./Liutauras Čeprackas

Mėgstate Tailando virtuvę? Planuojate susikrauti atostogų lagaminą ir apsilankyti Bankoke? Puiku! Jūsų dėmesiui straipsnis „Tailando virtuvės ambasadorius“. Jame tailandietiškos virtuvės ambasadorius šefas McDangas dalijasi savo žiniomis ir populiariais receptais.

Su didžiuliu malonumu vėl kalbame apie lietuvišką virtuvę. Straipsnio „Grąžinti pagarbą lietuviškam stalui“ pašnekovas – restorano „Sweet Root“ vadovas Sigitas Žemaitis. Su juo žurnalas kalbasi apie naują projektą – knygą „Proud of Lithuania. A Fairytale by Sweet Root“, kuria siekiama grąžinti pagarbą lietuviškam stalui, o pirmiausia – lietuviškam ingredientui, nuo kurio viskas ir prasideda.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Sigitas Žemaitis
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Sigitas Žemaitis

Dar viena „Gero skonio“ pašnekovė – Loreta Želnienė. Jaukius „Namus be gliuteno“ įkūrusi moteris pabrėžia, kad jos varomoji jėga – ne verslas. Visų pirma tai – pagalba sau ir kitiems panašių sunkumų patiriantiems žmonėms. Kai į priekį veda tokia idėja, nebaugina ir įtemptas darbas: su aušra pradėti dieną, iki pat vėlyvo vakaro kepti, kurti, bendrauti su klientais...

Žurnalo komanda didžiuojasi, kad ir į Lietuvą jau atkeliavo „World Class“ barmenų meistrystė! 2017-ųjų „World Class“ Baltijos šalių nugalėtoju tapęs sostinės baro „Apoteka“ barmenas Vainius Balčaitis žurnalo puslapiuose pasakoja apie savo kelionę į čempionatą Meksikoje, atskleidžia, kas yra „World Class“ ir kodėl 2017-aisiais Lietuva buvo įtraukta į autoritetingiausio barmenų profesionalumo čempionato žemėlapį.

Čia paminėti tik keletas naujausio numerio pašnekovų. Versdami puslapį po puslapio rasite dar daugybę pasakojančių, rekomenduojančių ir apibendrinančių specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius