Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smagi idėja ar perlenkta lazda? Taivaniečiai siūlo ragauti realistiškų šunelių formos ledų

Ir kokių tik ledų pastaraisiais metais nebuvo sukurta – nei su alyvuogių aliejumi, nei juodieji iš sezamų nebestebina, šalti desertai gardinami ir šonine, ir žuvimi. Tačiau kalba sukasi ne tik apie skonius, bet ir apie formą. O čia erdvės skleistis fantazijai, panašu, dar yra. Viena kavinė Taivane ėmė pardavinėti ledus, kurių forma gluminančiai realistiškai atkartoja mažus šuniukus.
Šuniukų formos ledai
Šuniukų formos ledai / ©Instagram/j.c.co_art nuotr.

Vos tik neįprastos formos ledų nuotraukos pasirodė socialiniuose tinkluose Facebook ir Instagram, internautai pasidalijo į dvi stovyklas. Vieni aikčiojo, „kaip miela!!!“, kiti piktinosi, jog tai mažų mažiausiai, neskoninga, o gal net liguista.

Kaohsiungo mieste veikiančios kavinės „J.C.co Art Kitcen“ desertų meistrai per dieną pagamina viso labo 100 tokių ledų porcijų, net nepaisant to, kad jie žaibiškai išpopuliarėjo.

Gaminant šį saldumyną ledų masė pirmiausiai pilama į plastikines formeles, o tada, kai ledai sustingsta, jie dar papildomai dekoruojami, kad šuniukai būtų kuo realistiškesni. Dar daugiau – net ledų spalva gana tiksliai atkartoja šuniukų kailio spalvą, tad rezultatas – itin realistiškas kūrinys.

Žinoma, pasižiūrėti į šiuos ledus-šunelius nuotraukose gal ir linksma, tačiau tokį valgyti, ko gero, ne vienam šaltų desertų mėgėjui būtų gana nejauku...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius