Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su bazilikais ir čiobreliais marinuota kiaulienos nugarinė

Tęsiame kepsniukų su kauliuku kepimo grilyje seriją. Šiandien ant grotelių kepsime kiaulienos nugarinę, marinuotą su bazilikais, čiobreliais ir česnaku. Marinatas nenusakomai kvapnus, o jo receptą šefas parsivežė net iš Italijos. Patarimas: marinato pasigaminkite daugiau ir patiekite prie jau iškeptos mėsytės.  

Apačioje esančiame vaizdo reportaže „Norfos“ prekybos tinklo vyr. mėsininkas Dainius Bartošius atskleis visas paslaptis, kaip marinuoti ir kepti mėsytę, kad ji būtų sultinga ir gardžiai iškepusi.

SKAITYKITE DAUGIAU: Praktiški patarimai, kaip gardžiai iškepti kiaulienos kepsnį su kauliuku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius