Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasariškame „Gero skonio“ numeryje – apie maisto gaminimą kepsninėje ir sezono aktualijas

Prekybos vietose jau pasirodė naujausias žurnalo „Geras skonis“ numeris. Kaip rašo žurnalo komanda, po kelis mėnesius trukusios saviizoliacijos, parengtas numerį, kuriame skaitytojai ras puikių patarimų, kaip ruošti gastronominius šedevrus tiesiog savo kieme, o taip pat surinktas visas būrys labai skirtingų, mūsų laukiančių, kokybišką maistą gaminančių restoranų.
Žurnalo „Geras skonis“ 2020 m. vasaros numerio viršelis
Žurnalo „Geras skonis“ 2020 m. vasaros numerio viršelis
Temos: 2 Maistas Restoranas

Pagrindinė vasariško žurnalo numerio tema – maisto gaminimas kepsninėje. „Ruošdami šį straipsnį, į dienos šviesą norėjome ištraukti geriausius, bet galbūt primirštus patarimus, kaip naudoti kepsnines, rasti naujų receptų, padrąsinti eksperimentuoti“, – temą pristato žurnalo komanda.

Kaip ir kiekvieną vasarą, šiame numeryje rasite rubriką „Vasaros gidas“. Pasižvalgiusi po Lietuvą, žurnalo komanda pristato savo rekomendacijas: „Kelionę po įdomiausias lankytinas vietas pradėjome sostinėje. Pirma stotelė – restoranas „Trinity“. Jūsų dėmesiui – pažintis su virtuvės šefu Viliumi Ručinsku. O vertinantys miesto šurmulį, pačių įvairiausių patirčių atras „Sugamour“ restorane. Gimusi kaip išskirtinių desertų oazė, per kelerius metus ši vieta išaugo į elegantišką restoraną. Restorane „Mykolo 4“ kviečiame susipažinti, kaip nuo seno formavosi Vilniaus gastronomijos kultūra. Ne pirmus metus iš eilės užsukame ir į Aukštadvario parke, ant vaizdingo Ungurio ežero kranto, netoli senosios Lietuvos sostinės Trakų, esantį 5 plius žvaigždučių butiko tipo viešbutį „Esperanza Resort“, šiemet minintį veiklos dešimtmetį. Simboliška, kad lygiai po dešimties metų į šią vietą sugrįžo pirmasis viešbučio restoranų virtuvės šefas Ernestas Viršilas. Iš Trakų keliaujame į Druskininkus. Dar prieš kelerius metus iš svečių šalių parvykę tautiečiai aikčiodavo, pasakodami apie nedideliuose miestuose įsikūrusius restoranus, kuriuose ragavo gardaus, kūrybiškai paruošto maisto. Atėjo metas, kai puikiais restoranais ne tik didžiuosiuose miestuose galime didžiuotis ir gimtinėje, vienas tokių – jau penktus metus Druskininkuose veikiantis „Toli toli“. Na, ir savo kelionę baigiame pajūryje. Už poros kilometrų nuo Šventosios iškilusi nuostabaus grožio „Nendrinė pastogė“.

Leiskimės į gastronominių atradimų kelionę drauge!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius