Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytaras ir Kotryna ragina prisiminti senus gerus draugus ir laiko išbandytą virtuvę

Du žinomi maisto tinklaraštininkai, virtuvės entuziastai, kulinarinių knygų autoriai Kotryna Starkienė ir Vytaras Radzevičius paruošė gardžią savaitgalio vakarienę savo šeimynoms ir ragina visus Lietuvos žmones vaišintis ne tik sveikai ir skaniai, bet ir jaukiai, artimų žmonių kompanijoje.
Vytaras ir Kotryna ragina prisiminti senus gerus draugus ir laiko išbandytą virtuvę
Vytaras ir Kotryna ragina prisiminti senus gerus draugus ir laiko išbandytą virtuvę / Adcacao agentūros nuotr.

Jie sako, kad mokymų apie dietas, tobulo kūno indeksus, maisto papildus ir iškrovos dienas yra daugybė… O štai priminimų, kaip svarbu mūsų sveikatai harmoningi santykiai šeimoje, mylima veikla, bendravimas, prasmingas laiko praleidimas draugiškoje aplinkoje - vis dar trūksta. Vytaras ir Kotryna savo pavyzdžiu nori išprovokuoti smagias patirtis kiekvieno iš mūsų virtuvėje ir pabrėžia, kad tam visiškai nereikia didelio išmanymo, tik kokybiškų sezoninių produktų, mielos kompanijos ir seno gero recepto.

„Taip ir gimsta dažniausiai naujos idėjos, kai prisimeni tai, ką buvai pamiršęs!“ - šypsosi patyrusi desertų meistrė Kotryna Starkienė.

Jai antrina ir Vytaras Radzevičius, sakydamas, kad jo virtuvėje labiausiai pasiteisina tai, kas laiko patikrinta ir kartų išbandyta: „… mėgstu gaminti pagal pasaulio kulinarinio paveldo receptus su nedidelėmis kūrybinėmis interpretacijomis. Tai užtikrina visuomet puikų rezultatą. Štai, ir NEFF virtuvės įranga Starkų sodyboje yra pagaminta pagal senas, geras vokiškas tradicijas, įdiegiant moderniausius technologinius ir dizaino sprendimus“.

VIDEO: Vytaras ir Kotryna ragina prisiminti senus gerus draugus ir laiko išbandytą virtuvę

Vytaras ir Kotryna žada skaitytojams pliūpsnį įkvėpimo virtuvėje ir dalinasi puikiu karamelinių sausainių video receptu. neff_baltics instagram paskyroje bus galima netrukus sužinoti ir tai, kaip iškepti lengviausią pasaulio desertą balerinoms, prancūzišką sriubą subtiliausio skonio savininkui ir voveraičių risoto mėgstantiems sočiai ir skaniai…

Tiesa, visiems naujakuriams ir tiems, kas ruošiasi atnaujinti savo virtuves yra ir dar viena puiki žinia. Kaip tik tuomet, kai pasaulis šventė desertų dieną Spalio pabaigoje, Topo Centro prekybos vietose prasidėjo, ko gero, saldžiausia Lietuvoje akcija. Visi, įsigiję NEFF orkaitę, dovanų gaus Kotrynos Starkienės paruoštą karamelinių sausainių mišinį ir tos pačios autorės knygą „Penktadienio desertai“.

„Taigi, mūsų virtuvėje nieko labai naujo: daugybė kulinarinių knygų, skanus maistas, gerų bičiulių užstalė ir NEFF“, - duetu mintis dėstė NEFF ambasadoriai Lietuvoje Vytaras Radzevičius ir Kotryna Starkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius