Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wolt“ naujienos su J.Kačanova („where2eat“)

Vasara – naujovių metas. Visi ieško naujų „atostoginių“ veiklų, neatrastų vietų, potyrių ir, žinoma, skonių. Restoranų komandos suka galvas, kaip nustebinti savo lankytojus, o „Wolt“ plečia sąrašą, kad visi patiekalai – tiek įmantrūs nauji skoniai, tiek pamėgti ir jau išbandyti klasikiniai deriniai – kuo greičiau pasiektų mūsų namus, biurus (deja, daugumai vasarą tenka darbuotis), iškylas ar bet kokias kitas patogias vietas. Naujienas išbandėme ir galime užtikrinti, kad visi gali rasti kažką sau tinkamo bei įdomaus.
Main1
„Wolt“ naujienos su J.Kačanova („where2eat“) / Partnerio nuotr.

Vilniuje

Partnerio nuotr./„Valentino Ledai“
Partnerio nuotr./„Valentino Ledai“

Valentino Ledai

Vasaros sinonimas galėtų būti ledai ir ne tik mažiesiems. Juk „Valentino“, tiekiantis šviežius, itališkus naminius ledus turi tikrą skonių įvairovę. Ne tik daugumos mėgiamus vanilės, kramtomosios gumos, karamelinius, „Mars“, „Snickers“ ar „Raffaello“ skonius, bet ir gurmaniškus derinius, tokius kaip jogurtiniai ledai su apelsinų cukatais ar „Mocha“.

Taip pat labai svarbu paminėti, jog jie turi itin didelę veganiškų ledų asortimentą ir netgi ledų tortus!

Partnerio nuotr./„Klaipėdos Senamiestis“
Partnerio nuotr./„Klaipėdos Senamiestis“

Klaipėdos Senamiestis

Kultinė vieta ne tik Klaipėdoje, bet ir Vilniuje. Kai norisi klasikinių, o gal net naminių skonių – tradiciniai kepsniai ir, žinoma, legendiniai, firminiai „Senamiesčio piršteliai“ (kur karštas lydytas sūris, gardžiai apskrudintas džiūvėsėliuose) yra itin geras pasirinkimas.

Partnerio nuotr./„Kavos Era“
Partnerio nuotr./„Kavos Era“

Kavos Era

Kai norisi pusryčių (ir nebūtinai ryte): „Kavos era“ yra vieni iš tų, kurie įvedė tradiciją valgyti pusryčių patiekalus visą dieną. Itin didelė pusryčių patiekalų pasiūla ir išdribti skoniai – kiaušinienės, omletai, salotos, suvožtinai, glotnučiai ir kiti patiekalai. Galima užsakyti net ir šviežiai spaustų sulčių, tad tai itin sveikas pasirinkimas.

Partnerio nuotr./„Mėsos Broliai“
Partnerio nuotr./„Mėsos Broliai“

Mėsos Broliai

BBQ patiekalai ir geras užkandžių pasirinkimas. Įdomu, kad keptą mėsą galima užsakyti pagal svorį. Vištienos sparnelių ar BBQ viščiuko juk nebūna per daug.

Kaune

Partnerio nuotr./„Valentino ledai“
Partnerio nuotr./„Valentino ledai“

Valentino ledai

Prieinami ne tik Vilniuje, bet ir Kaune.

Partnerio nuotr./„iLunch“
Partnerio nuotr./„iLunch“

iLunch

Kai norisi tiesiog greitų, paprastų, bet skanių pietų už priimtiną kainą – tokia šios vietos filosofija. Pietų menu keičiamas, bet visuomet susideda iš kelių opcijų.

Partnerio nuotr./„Chocolaterie“
Partnerio nuotr./„Chocolaterie“

Chocolaterie

Šokoladinė svajonė desertų mėgėjams ir ne tik. Crêpe blyneliai yra dangiško skonio (kurie, beje, gali būti ir nesaldūs, kaip, pavyzdžiui, su jautienos išpjova ar vištiena), taip pat kaip ir belgiški vafliai.

Šefas siūlo ir daugybę kitokių patiekalų – beigeliai, kiaušininės, omletai, salotos, brušketa, užkandžiai ir, žinoma, tortai, šokoladiniai saldumynai ir netgi kavos pupelės.

Klaipėdoje

Partnerio nuotr./„Sushi namai – wok“
Partnerio nuotr./„Sushi namai – wok“

Sushi namai – wok

Tradiciniai japonų patiekalai ir jau artimais mums tapę sushi skoniai. Sushiai ir įvairiausi jų rinkiniai, tradiciniais užkandžiai (kaip „spring rolls“, japoniški koldūnai ar keptos krevetės). „WOK“ pasiūla itin gera: galima rinktis keptų ryžių, kiaušininių, UDON ar ryžių makaronų su įvairiausiais priedais.

Partnerio nuotr./„Žvejų Baras“
Partnerio nuotr./„Žvejų Baras“

Žvejų Baras

Laisvalaikio leidimo vieta, iš kurios maistas gali būti pristatytas jums – įvairiausi mėsainiai ir kiti pamėgti šio baro užkandžiai.

Partnerio nuotr./„Casa Della Pasta“
Partnerio nuotr./„Casa Della Pasta“

Casa Della Pasta

Išskirtiniai itališki skoniai ir tradiciniai patiekalai, tokie kaip Lasagna alla Bolognese, įvairiausi užkandžiai, picos, pastos, įdaryti makaronai, risotto ir kiti patiekalai, nepaliekantys abejingų. O kas sakė, jog Italija toli?

Partnerio nuotr./„Black Pepper“
Partnerio nuotr./„Black Pepper“

Black Pepper

Nesvarbu, koks metų laikas ar kokia diena... Ateina metas, kai norime gero tradicinio kebabo. Nieko ir nepridursi. Kebabai bei užkandžiai.

Tiek naujienų, kad sunku ir išsirinkti, bet pabandyti – verta.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius