Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 19

5 netinklinės Vilniaus kavinės, galinčios tapti puikiu atradimu

Kavinių sostinės centre gausu, vienos jų priklauso tinklams, kitos mažytės ir jose kartais net triūsia patys savininkai. Per porą pastarųjų karantino metų kiek rečiau jose lankėmės, o dabar verta grįžti ir dairytis naujienų. Pristatome kelias vietas, kurios nėra visiškos naujokės, tačiau ir tikrai ne senbuvės – duris atvėrė pernai ar užpernai. Gal kuri vieta taps maloniu atradimu, kur nuolat užsuksite kavos bei skanėsto!
„Coffee Spells“ kava
„Coffee Spells“ kava / „Juju fotografija“ nuotr.

Domėjomės ir tuo, ar kavinėje galima nusipirkti namams skirtų kavos pupelių, o artėjančios vasaros proga dar ir tuo, ar ten galima paskanauti ledų.

1

„Kavos reikalai“ (Paupys)

Kavinės archyvo nuotr. /Kavinė „Kavos reikalai“ Paupyje
Kavinės archyvo nuotr. /Kavinė „Kavos reikalai“ Paupyje

Tai antroji šio prekės ženklo kavinė, įkurta brolių Martyno ir Aisčio Normontų. Duris ji atvėrė šviežutėliame, judriame Paupio rajone, kur yra nemaža įvairių kavinių ir parduotuvėlių pasiūla. „Kavos reikalai“ ne tik ruošia puikią kavą – aplinka čia jauki, svetinga ir stilinga, o palei sienas rikiuojasi aukštos lentynos, kupinos pačių įvairiausių indų, įrankių kavai, arbatai ruošti, gausu ir skirtingų skrudintojų kavos pupelių, arbatos. Žinovai teigia, jog čia gaminama viena skaniausių mieste macha latte. Verta išbandyti, jei dar neragavote!

Kur

Aukštaičių g. 12, Vilnius

Dirba

I-V 9.00-19.00, VI-VII 10.00-20.00

Brew baras

yra

Ledai

yra

2

„Brew“

Kavinės archyvo nuotr. /Kavinė „Brew“ Algirdo gatvėje
Kavinės archyvo nuotr. /Kavinė „Brew“ Algirdo gatvėje

Sostinės Naujamiestyje, jo dalyje netoli Stoties rajono, pastaraisiais metais kavinių pridygo it grybų po lietaus. Viena jų – trečiasis Agnės ir Tado Dėdinskų, jau turinčių 2 to paties pavadinimo kavines, taškas. Kavinė įsikūrusi „Tech Loft“ pastato pirmajame aukšte, tad nieko stebėtino, kad kone lojaliausi jai čia dirbantieji, taip pat gyvenantys kaimynystėje. Atrodytų, jog kavinės aplinka betoninė, industrinė, tačiau kartu čia netrūksta jaukumo – ir kavinės viduje, ir lauke, kur rikiuojasi žali staliukai. Kavos kokybė čia puiki, netrūksta gardžių kepinių, užkandžių.

Kur

Algirdo g. 38, Vilnius

Dirba

I-V 8.00 – 18.00, VI-VII 9.00 – 18.00

Brew baras

yra

Ledai

yra

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius