Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eat out Vilnius“ rekomenduoja 5 vietas, išbandyti burgerius namuose

Burgeriai vis dar karaliauja populiariausių patiekalų tope. Nesvarbu, ar tai būtų vasaros metu sodyboje išsikeptas mėsainis su draugais, ar sotus, orkaitėje pagamintas suvožtinis, žvarbų rudens vakarą. Šis universalus patiekalas plačiai vartotinas ne tik visus sezonus, bet ir su įvairiausiais ingredientais, ruošiant skirtingomis technikoms.
 Dock
Dock / Partnerio nuotr.

Na, o, kad išvengtumėte burgerių gaminimo įmantrybių (pripažinkim, ne visi namuose turi grilius, ar gali rūkyti mėsą ištisomis paromis), „Eat out Vilnius“ jums paruošė geriausiai mėsainius gaminančių vietų sąrašą, iš kurių galite užsisakyti per „Wolt“ programėlę.

Dock

Užgimęs uostamiestyje, šis restoranas greitai užkariavo klaipėdiečių širdis, todėl nusprendę pabandyti atsidaryti dar vieną lokaciją, šįkart sostinėje, jie taip pat neapsiriko. „Dock“ greitai įšovė į lyderių gretas dėl savo mėsainių įvairiapusiškumo ir produktų kokybės. Save jie vadina burgerių inžinieriais, o mes su tuo pilnai sutinkame. Restorano šefai mėsainius konstruoja, tarsi statytų žymiuosius Sidnėjaus operos rūmus.

9 skirtingų burgerių pasirinkimai.

Partnerio nuotr./O’learys
Partnerio nuotr./O’learys

O’learys

Taip pat pakankamai neseniai atsidarius vieta, sugebėjusi per trumpą laiką užsitarnauti teigiamus atsiliepimus, nors ir priklauso tinklui, turinčiam virš 130 restoranų visame pasaulyje. Amerikietiškas šeimos ir sporto baras siūlo sultingus vištienos ir jautienos burgerius, iš karto patiekiamus su coleslaw salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis. Puikus kainos ir kokybės santykis!

4 skirtingų burgerių pasirinkimai.

Partnerio nuotr./Talutti Bakes’n’Shakes City
Partnerio nuotr./Talutti Bakes’n’Shakes City

Talutti Bakes’n’Shakes City

Dar vienas restoranas, pradėjęs savo kelia kitame mieste (Kaune), bet dėl didelio populiarumo išaugęs iki Vilniaus rinkos. „Talutti“ – tai vieną didžiausią burgerių pasirinkimų siūlanti vieta, kuri taip pat gamina ir vadinamuosius sliders (keli, mažesni, ragavimui skirti mėsainiai). Be viso to, prie burgerių jie siūlo net 5 bulvyčių rūšis. O gal tiesiog išdrįsite pasirinkti monstrą su 1,2kg sveriančiu jautienos paplotėliu?

19 skirtingų burgerių pasirinkimų.

Partnerio nuotr./Burger Street
Partnerio nuotr./Burger Street

Burger Street

Amerikietiškus skonius atpūtęs iš už jurų marių – „Burger Street“. Ši vieta pasižymi tuo, kad pirmenybę teikia kokybiškam, organiškam maistui – naudojama jautiena tik lietuviška, iš patikrintų ūkių, o burgerių bandelės kepamos vietinėje kepyklėlėje. Restoranas siūlo didelę mėsainių įvairovę, kurie savo skoniu ryškiai išsiskiria nuo vienas kito. Tačiau, kas įdomiausia, kad „Burger Street“ įkūrėjai kiekvieną savaitę savo lankytojams sukuria vis naują, savaitės, burgerį. Tik pagalvokite, kiek fantazijos reikia turėti, kad sukurtum vis naują receptą!

16 skirtingų burgerių pasirinkimų.

Partnerio nuotr./Republic
Partnerio nuotr./Republic

Republic No. 4

„Republic“ (o iš tiesų, tai rePUBlic), tai restoranų trijulė, atspindinti tikros angliškos aludės dvasią. Vilniuje mes turime viena iš jų, pavadintą kažkodėl jau 4-tuoju numeriu (No. 4). Nepaisant painaus restoranų skaičiavimo, mūsų dėmesį atkreipė šios vietos meniu, o ypatingai burgerių skiltis jame. Jie siūlo įdomius mėsainius, tokius, kaip aštrus burgeris su plėšyta vištiena ir svogūnų žiedais, pateikiama su retesniais priedais, tokiais, kaip criss-cross bulvytėmis ar sriracha majonezu.

7 skirtingų burgerių pasirinkimų.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius