Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 20

Italas – apie tinklinių restoranų voratinklį, arba kaip maitinimo sektorius Kaune „parsidavė“ alkoholio pramonei

39-erių metų Simone Rotoli restoranų valdymo srityje sukasi jau du dešimtmečius. Italas yra dirbęs gimtinėje, Ispanijoje bei Anglijoje. Prieš penkmetį dėl šeimyninių aplinkybių jis atsidūrė Kaune, kur įkūrė restoraną. Simone greitai suprato, kad maitinimo sektorius čia veikia pagal niekur kitur nesutinkamas taisykles, sukurtas tinklinių restoranų verslo bei alkoholio pramonės „nuolaidų į priekį“.
„Juodos druskos“ įkūrėjas Simone Rotoli
„Juodos druskos“ įkūrėjas Simone Rotoli / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Aš visuomet buvau labai smalsus žmogus, mėgdavau būti kelyje, atrasti mažus Italijos miestelius šalia Romos ar kalnuose. Pats įdomiausias dalykas nuo vaikystės buvo judėti“, – susėdus interviu, apie save ėmė pasakoti Simone.

Kai jam buvo 18 metų, prarado tėvą, 20-ties – ir motiną. Abu juos pražudė onkologinė liga. Vyresnieji sesuo ir brolis nusprendė parduoti tėvų namą, kuriame glaudėsi ir jaunasis Simone.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./„Juodos druskos“ įkūrėjas Simone Rotoli
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./„Juodos druskos“ įkūrėjas Simone Rotoli

„Tai skamba baisiai, bet pastebėjau, kad ši tragedija šeimoje, tai, kad nebeturėjau tėvų, privertė mane žengti daugiau žingsnių gyvenime, labiau rizikuoti. Dažnai tie, kurie gyvena apsupti didelės šeimos, neturi impulso, noro, reikalingumo kažkur vykti, kažko ieškoti – daro tuos pačius dalykus visą savo gyvenimą. Geriausi dalykai gimsta iš tragedijų. Tai faktas“, – prisipažino pašnekovas.

Būdamas 16 metų, jis jau valė grindis viename Romos restorane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius