Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip švęsite meilės (sau) dieną?

Jau nuo gruodžio užsakyti viešbučių liuksai su SPA, sprogstantys rezervacijų romantiškoms vakarienėms sąrašai, sujudimas apatinio trikotažo parduotuvėse prie labiausiai nėriniuotų ir ryškiausiai raudonų stendų. Ech, tas romantiškasis Valentinas... Bet, kad ir kaip mėgstu pasidžiaugti už kitus, ši šventė, man regis, yra ne tik apie įsimylėjėlių laimę.
Agnė Kulitaitė
Agnė Kulitaitė / A.Kulitaitės asm. nuotr.

Gaila, bet tiems, kurie neturi prieš ką pademonstruoti seksualių naktinukų ar bent kam širdelės formos keksiukų iškepti, ji neretai tampa viena nemaloniausių dienų metuose. Nes vasario 14-oji – tarsi skaudokas vienišių pabaksnojimas: „Ei, o tu antros pusės tai neturi”.

Bet, žinote, taip tikrai neprivalo būti. Ir net jei šiemet sutiksite meilės šventę vieni patys, tai pati puikiausia proga švęsti. Nes, kaip ten bebūtų, pati svarbiausia meilė gyvenime – tai meilė sau.

Žinoma, pastarąją kiekvienas suprantame savaip. Kažkam meilės sau išraiška – galvą pravėdinti padėsiantis pasivaikščiojimas senamiesčiu, gurkšnojant kavą ir valgant kaneles iš mėgstamiausios kepyklėlės. Kitam – vakaras lovoje su mėgstamiausiais Netflixo serialais, skaniausia pica mieste, treningas ir „Do not disturb” režimu veikiantis telefonas. Nes visas pasaulis dabar gali palaukti.

Trečiam (ar trečiai) gi tai – namų SPA, su dieviškai kvepiančiais vonios burbulais bei odos šveitikliais. Arba žvakių bei smilkalų kuriama ramybė ir gera valanda skaitant knygą. Dar kažkam meilė sau tolygi rimtesniam shopping‘ui kosmetikos parduotuvėje ar pačios sau pasidovanota pritrenkiančia gėlių puokšte. O labai tiesioginės meilės sau įrodymu gali tapti savųjų intymių žaisliukų kolekcijos atnaujinimas. Nes juk tu pats geriausiai žinai, kas, kaip, kur ir kiek tau labiausiai patinka.

Ir, nesvarbu, koks skirtingas kiekvieno mūsų supratimas apie meilę sau, vis tik, yra ir jį vienijančių dalykų. Galvoju, na, turbūt nei vienam meilės sau sinonimu neatrodo nuobodžiavimas laukiant eilėse ar stovint kamščiuose arba grūdimasis skubančių pirkėjų miniose. O dar, kad ir kokį ypatingą Valentino vienam vakarą sau suplanuosite, jums neabejotinai padės Wolt.

Štai jei sumanytumėte ypatingą vakarą skirti pasivaikščiojimui su svarbiausiu žmogumi savo gyvenime (savimi), teliks išsirinkti norimą gėrimą ar užkandį iš mėgstamos vietos ir ateiti jau tada, kai šie bus paruošti. Jokio penkiolikos minučių prakaitavimo su pūkiniu paltu ar medicinine kauke. O jei nuspręsite likti namuose, viską, ko tik geidžia širdis, jums operatyviai pristatys Wolt kurjeris.

Dabar bandau sugalvoti, ko tik platus it vandenynas Wolt asortimentas šiandien nesiūlo pristatyti tiesiai prie jūsų slenksčio, ir, jei atvirai, nelabai pavyksta. Nuo prabangių gėlių iki subtilių vibratorių, nuo tobulų eklerų iki populiariausių knygų, nuo ambra kvepiančių žvakių iki lūpdažių. Visko jie turi, viską veža, jums belieka tik išsirinkti.

Tad jei šiemet poros Valentino dienai neturite, tai jokia ne priežastis atimti iš savęs šventę. Tegu ji būna skirta parodyti, kaip gerai pažįstame ir kokie svarbūs esame patys sau. Nes, ei, meilė sau juk – vienintelis romanas, trunkantis visą gyvenimą, ar ne?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius