Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas išgelbės užmaršuolius?

Žinote, kartais susimąstau, jog nepaisant įvairių dabartinio laikmečio problemų bei problemyčių, vis tik gimiau aš neblogoje vietoje ir labai geru laiku. Galvoje turiu ne tik tai, kad niekas į mane gatvėje pomidorų nemėto už tai, jog nekaltybės nesaugojau iki vestuvių, o dar ir moteris gebu mylėti. Šįkart aš apie kiek kitus, bene kiekvienam suprantamus vargus ir nuostabią galimybę jų išvengti.
Kas išgelbės užmaršuolius?
Kas išgelbės užmaršuolius? / WOLT nuotr.

Turbūt ir jums pasitaikė atvejis kitas, kai nuėjote į parduotuvę pieno, prisipirkote pilną krepšį skanumynų, o partempę maišą namo, supratote, kad pieno tai jame nėra. Prisipažinkite, pasitaikė juk, čia ne aš viena tokia? Rytinę kavą, nors ir neskanią, dar galima be pieno išgerti, bet jei pamirštas buvo tualetinis popierius, prireiks išradingumo. Na, arba „Wolt‘o“.

Savo pietus, pusryčius ir, žinoma, vakarienes jau senokai įpratau užsisakyti per šią programėlę. O štai neseniai atradau ir kitas jos galimybes. Bene labiausiai mane sužavėjusi ir ne kartą jau išgelbėti spėjusi paslauga – greitas prekių pristatymas į namus iš pasirinktos maisto parduotuvės.

Be jau minėtų atvejų su pamirštu tualetiniu popieriumi ir pienu, kai paslaugus kurjeris gal per pusvalandį man juos atvežė iš to paties prekybos centro, kuriame ką tik ir buvau, buvo dar kitų „Wolt to the rescue“ atvejų.

Apėmė vieną vakarą mane tas jausmas, kai nenumaldomai norisi būtent konkretaus patiekalo ir nepamainys jo, ir neužpildys tuštumos širdy bei skrandy niekas kitas. Aš žmogus paprastas, tai man tąkart toks patiekalas buvo pieniškos dešrelės su tom legendinėm pomidorų-agurkų-grietinės salotom. Prireikė ir viskas. Bet va šaldytuve iš visų reikalingų produktų mėtėsi tik agurkai. Makiažas nuplautas, į pižamą persirengta, už lango šalta.

Jau buvau benuliūstanti, kad teks visai netrokštama šaldyta pica alkio kirminiuką marinti, bet prisiminiau apie „Wolt. Na ir ką – už nepilnos valandos lėkštėje jau garavo vaikystę pas mamą primenanti vakarienė. Iš tos laimės desertui užsakiau dar ir ledų atvežti. Kiek kartais žmogui mažai reikia iki laimės.

O šiaip jau „Wolt veža tiek būtiniausias prekes iš didelių prekybos centrų, tiek ir šviežiausius vaisius, rinktinius riešutus, ekologišką ar labai gurmanišką produkciją iš nedidukių krautuvėlių. Ir nesvarbu, sumąstei po darbo pasikviesti draugę vyno, o užkandžių stabtelėti neturi laiko, ar paskui kitą rytą pradedi gyventi sveikai, tad reikia vitaminų bombos vaisiniam glotnučiui.

WOLT nuotr./Kas išgelbės užmaršuolius?
WOLT nuotr./Kas išgelbės užmaršuolius?

Tereikia išsirinkti norimas prekes, užsakyti ir netrukus jos gulės prie durų slenksčio. Būtent laikas man pačiai yra labai aktualus faktorius, nes aš toks paskutinės minutės žmogus, tad susirinkti protingą krepšelį platformose, kurios pristatymą siūlo geriausiu atveju tik kitą dieną, taip ir neįpratau.

Beje, ne tik maisto prekių per „Wolt“ galima užsisakyti, bet ir kitų dalykėlių, kurių, būna, labai prireikia „čia ir dabar“. Pavyzdžiui, kraiko katinui. Skalbiklio. Prezervatyvų. Ar makiažo valiklio.

Su pastaruoju istoriją pasakojo draugė. Užmigo po vakarėlio šalia vaikino su vakarykščiu „veidu“, o pabudo pandos akimis. Greit sugalvojo, ką daryti, kad vyrukas pabudęs neišsigąstų – užsisakė micelinio vandens bei vatelių per „Wolt“ ir, kol princas dar sapnavo, vėl atvirto į save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius