Tik prenumeratoriams Maistas netikėtose vietose: 5 taškai Vilniuje, kurie nustebins jus ir svečius 5 min 5 96
Tik prenumeratoriams Užupyje – arbatinė, kokių Europoje reta, įkūrėja Giedrė žinių sėmėsi Japonijoj ir Australijoj 10 min 8 60 396
Tik prenumeratoriams Lietuvę pamilusio italo gyvenimo virsmas – nuo giminės kepyklos Romoje į kepyklėlę Karoliniškėse 8 min 1 2 88
Tik prenumeratoriams 4 patikrintos vietos Vilniuje, kur maistas gardus ir pigus, nors fasadas kuklus 5 min 1 2 58
Tik prenumeratoriams Savaitės vieta: kepiniais kvepiantis draugių verslas – kavinė „Margas kočėlas“ 9 min 32
Tik prenumeratoriams Savaitės vieta: smagiai eklektiška kavinė „Kava ir Vinilas“ priešais „baisiai gražią“ ambasadą 6 min 58
Iš Meksikos į gimtinę Moniką parviliojo argentinietis vyras – pora įkūrė neįprastą užkandinę 15 min 2 57
Tik prenumeratoriams 44-erius metus gyvuojanti „Spurginė“ – apie dukart per dieną užsukančius klientus, panterą bei išlikimą 19 min 6 42
Tik prenumeratoriams Skanių blynų Vilniuje gidas: nuo purių amerikietiškų iki plonyčių lietinių 5 min 1 5
Lietuvę pamilusio italo gyvenimo virsmas – nuo giminės kepyklos Romoje į kepyklėlę Karoliniškėse
Komentarai neberodomi, nes nebeaktualūs
5 vietos, kur Vilniuje verta keliauti valgyti šašlykų
Maistas netikėtose vietose: 5 taškai Vilniuje, kurie nustebins jus ir svečius
Užupyje – arbatinė, kokių Europoje reta, įkūrėja Giedrė žinių sėmėsi Japonijoj ir Australijoj
6 restoranai ir kavinės Vilniuje, viliojantys puikiomis terasomis
5 restoranai Vilniuje, kur verta tėčius kviesti pietų
Lietuvę pamilusio italo gyvenimo virsmas – nuo giminės kepyklos Romoje į kepyklėlę Karoliniškėse
4 patikrintos vietos Vilniuje, kur maistas gardus ir pigus, nors fasadas kuklus
Virtuvės šefas L.Čeprackas garsenybes pakvietė paragauti dalelės Japonijos
5 netinklinės Vilniaus kavinės, galinčios tapti puikiu atradimu
Savaitės vieta: kepiniais kvepiantis draugių verslas – kavinė „Margas kočėlas“
4 vietos, kur Vilniuje verta keliauti valgyti plovo
Savaitės vieta: smagiai eklektiška kavinė „Kava ir Vinilas“ priešais „baisiai gražią“ ambasadą
Kur Vilniuje ieškoti šviežių beigelių?
Iš Meksikos į gimtinę Moniką parviliojo argentinietis vyras – pora įkūrė neįprastą užkandinę
Naujame Azijos maisto restorane – tarptautinė komanda, dim sum ir ypatinga antis
44-erius metus gyvuojanti „Spurginė“ – apie dukart per dieną užsukančius klientus, panterą bei išlikimą
3 vegetariški ir veganiški Vilniaus restoranai, patiksiantys visiems
Skanių blynų Vilniuje gidas: nuo purių amerikietiškų iki plonyčių lietinių